Forum Hondy Varadero

Forum dotyczące motocykla Honda Varadero XL1000V/XL125V oraz podróży
Teraz jest So cze 25, 2022 7:04 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: N kwi 01, 2018 11:29 am 
Motocyklista jak się patrzy !!!
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 16/01/2016 o 13:47
Posty: 444
Lokalizacja: HH
Płeć: Mężczyzna
Imię: Łukasz
Marka motocykla: Honda
Model: Varadero
Rocznik: 2003
zrobisz ...na pocieszenie to przy tej pogodzie może i nie będziesz miał czego żalować...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N kwi 01, 2018 1:24 pm 
Sympatyk Weteran
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 22/06/2017 o 23:45
Posty: 925
Lokalizacja: 51.717457, 19.228985
Płeć: Mężczyzna
Imię: Piotr
Marka motocykla: Honda
Model: Varadero
Rocznik: 2000
LukasW napisał(a):
zrobisz ...na pocieszenie to przy tej pogodzie może i nie będziesz miał czego żalować...

Niby tak, ale jesienią było jeszcze gorzej, myślałem więc że wiosną :wallbash:

_________________
Motorynka Romet 50, WSK 175 Kobuz, WSK 175 Perkoz, Pannonia 250, CZ350 ((6V), CZ350 (12V), Jawa 350TS, Suzuki Savage LS650, Honda Transalp 600, Honda Varadero 1000.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn kwi 02, 2018 11:07 am 
Rekrut
Offline

Dołączył(a): 25/01/2017 o 18:15
Posty: 31
Płeć: Nie określono
Imię: adam
Marka motocykla: hnda
Model: varadero 1000
Rocznik: 2005
I co ? nie ma nikogo kto montował już wyświetlacz w sd02 ? wystarczy wpiąć się z kostką czy trzeba coś jeszcze kombinować ?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn kwi 02, 2018 12:13 pm 
Motocyklista jak się patrzy !!!
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 04/01/2017 o 21:33
Posty: 377
Lokalizacja: Międzyborów
Płeć: Mężczyzna
Imię: Paweł
Marka motocykla: Yamaha
Model: Super Tenere 1200
adamvfr napisał(a):
I co ? nie ma nikogo kto montował już wyświetlacz w sd02 ? wystarczy wpiąć się z kostką czy trzeba coś jeszcze kombinować ?


Wystarczy wpiąć się w kostkę. Osobiście nie mam wyświetlacza biegów ale na zakończeniu w Sromowcach Wyżnych koledzy robili test działania wyświetlacza na moim sd02


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn kwi 02, 2018 2:38 pm 
Uczy się jeździć
Offline

Dołączył(a): 22/02/2018 o 08:52
Posty: 78
Lokalizacja: RZE
Płeć: Mężczyzna
Imię: Grześ
Marka motocykla: HONDA
Model: 1000 SD02
Rocznik: 2004
adamvfr napisał(a):
I co ? nie ma nikogo kto montował już wyświetlacz w sd02 ? wystarczy wpiąć się z kostką czy trzeba coś jeszcze kombinować ?

Jak kupisz dedykowany do modelu od GIpro to wpinasz kostki, programujesz i działa super.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt kwi 03, 2018 9:02 pm 
Rekrut
Offline

Dołączył(a): 25/01/2017 o 18:15
Posty: 31
Płeć: Nie określono
Imię: adam
Marka motocykla: hnda
Model: varadero 1000
Rocznik: 2005
gacek napisał(a):
adamvfr napisał(a):
I co ? nie ma nikogo kto montował już wyświetlacz w sd02 ? wystarczy wpiąć się z kostką czy trzeba coś jeszcze kombinować ?

Jak kupisz dedykowany do modelu od GIpro to wpinasz kostki, programujesz i działa super.


Firma ma tu drugorzędne znaczenie, interesuje mnie jak to jest po stronie motoru, ale według Pgaz'a jest kostka więc dzięki za info, o to chodziło od samego początku tego tematu :clap:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr kwi 04, 2018 3:17 pm 
Uczy się jeździć
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 04/05/2017 o 17:19
Posty: 57
Lokalizacja: Płock
Płeć: Mężczyzna
Imię: Andrzej
Marka motocykla: Honda
Model: VARADERO
Rocznik: 2005
Ja kupiłem od "majfrienda" wskaźnik biegów, ale za nic nie wiem jak złożyć kostkę - który pin gdzie?
Dołączona instrukcja mówi tylko jak zaprogramować "nauczyć" biegów.
Może ktoś z szanownych forumowiczów montował i podpowie.

Alconstar-Ecu Wyświetlacz Wskaźnik Wtyczka Zamontować 6 Speed Gear 1-6 Wskaźnik Poziomu Biegów Fit Dla Honda Motocykl CBR600 NC700S XL1000V
http://s.aliexpress.com/jIjAFjem?fromSns=Copy to ClipboardObrazek

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr kwi 04, 2018 6:09 pm 
Motocyklista jak się patrzy !!!
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 24/05/2010 o 01:22
Posty: 484
Lokalizacja: Londek
Płeć: Mężczyzna
Imię: Sylwek
Marka motocykla: Honda
Model: XL 1000V
Rocznik: 2009
Co prawda w SD01 jak montowałem to nie było to jakoś specjalnie skomplikowane, tak jak przedpiszcy napisali - wpinasz, programujesz....
Przy nowszym tez chyba nie powinno być problemów.

_________________
Bond. James Bond.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz kwi 05, 2018 12:23 pm 
Motocyklista jak się patrzy !!!
Offline

Dołączył(a): 18/03/2013 o 18:49
Posty: 459
Lokalizacja: Polichno
Płeć: Nie określono
Marka motocykla: honda
Model: sd01
Rocznik: 1999
Tak jak masz firmowy i gotowe wtyczki :) :)
Tutaj musi być rozpiska tych kabelków
- masa
- +12
- czujnik prędkości?
dobrze jak jeszcze obroty ale raczej nie ma

_________________
A w sercu zawsze XL600V :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz kwi 05, 2018 4:25 pm 
Uczy się jeździć
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 04/05/2017 o 17:19
Posty: 57
Lokalizacja: Płock
Płeć: Mężczyzna
Imię: Andrzej
Marka motocykla: Honda
Model: VARADERO
Rocznik: 2005
Zamontowałem przewody tak jak na zdjęciu poniżej (znalezione w sieci). Z jednym ale, nie uzbrajałem tej białej kostki która dostałem od "majfrenda" tylko czerwona kostkę która jest pod siedzeniem.

Efekt super, krótkie programowanie i w trasę - wszystko działa tak jak to sobie wyobrażałem.
Polecam każdemu (niecałe 40 dolarów)
Obrazek

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz kwi 05, 2018 4:37 pm 
Motocyklista jak się patrzy !!!
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 16/01/2016 o 13:47
Posty: 444
Lokalizacja: HH
Płeć: Mężczyzna
Imię: Łukasz
Marka motocykla: Honda
Model: Varadero
Rocznik: 2003
Zrób zdjęcie tej kostki w którą się wpinałeś.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So kwi 07, 2018 5:33 am 
Rekrut
Offline

Dołączył(a): 25/01/2017 o 18:15
Posty: 31
Płeć: Nie określono
Imię: adam
Marka motocykla: hnda
Model: varadero 1000
Rocznik: 2005
i nie trzeba przepłacać za gipro, ja tez kupiłem od chińczyka :) czekam, do lata przyjdzie :isok2:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr kwi 11, 2018 3:57 pm 
Uczy się jeździć
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 04/05/2017 o 17:19
Posty: 57
Lokalizacja: Płock
Płeć: Mężczyzna
Imię: Andrzej
Marka motocykla: Honda
Model: VARADERO
Rocznik: 2005
Przewody wchodzące w kostkę idą z wskaźnika biegów. Zasadniczo wsadźić i się radować :)Obrazek

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr kwi 11, 2018 5:54 pm 
Motocyklista jak się patrzy !!!
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 16/01/2016 o 13:47
Posty: 444
Lokalizacja: HH
Płeć: Mężczyzna
Imię: Łukasz
Marka motocykla: Honda
Model: Varadero
Rocznik: 2003
adamvfr napisał(a):
i nie trzeba przepłacać za gipro, ja tez kupiłem od chińczyka :) czekam, do lata przyjdzie :isok2:

a myslisz ,że gipro to skąd :hyhy:
dobra robota Klazoniusz :isok:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr kwi 11, 2018 10:25 pm 
Uczy się jeździć
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 05/09/2017 o 13:57
Posty: 79
Lokalizacja: śląsk
Płeć: Mężczyzna
Imię: seb
Marka motocykla: Honda
Model: XL1000 V
Rocznik: 2004
a gdzie zamontowałeś wyświetlacz ??


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL