mialem szybke przyciemniana niewysoka z tak kupilem viaderko jazda masakra bujalo kaskiem jak po weselu u szfagra dostawilem deflektor super i w sumie bym nic nierobil wracalem raz od dizdkow wieczorkiem las chlopaki nieprzekonacie mnie ze z ciemna szyba da sie jezdzic wieczorem mam 180 wz wyginasz brode ponad deflektor pod spodem nic niewidac a viaderko ma niezle swiatla nieda sie jechac to jest niebezpieczne fajnie jak jest super droga a dziury w dzien tak mozesz jezdzic ale nie w nocy kupilem lostera 64 cm biala jest hm jeszcze ja testuje troche ja macha przy 140 ale powiem szczerze teraz bym kupil mra moze ja zetne z 10 zrobie 54 i dodam deflektor to moja skrona opinia ale kazdy uoiekrz i robi jak chce towolny kraj
By XYZ:
Mialem kiedyś przyciemniana szybkę, niewysoką, kupiłem z nią Viaderko. Odczucia z jazdy - masakra... Bujalo kaskiem jak po weselu u szwagra. Postanowiłem więc dostawić deflektor. Efekt? Super! W sumie bym nic nie robil, ale wracalem raz od dziadków wieczorkiem przez las... chlopaki nie przekonacie mnie, że z ciemną szybą da sie jeździc wieczorem. Mam 180 wzrostu, jedziesz, wyginasz brode ponad deflektor, bo pod spodem nic niewidac... Pomimo tego, że Viaderko ma niezle swiatla nie da sie jechac - jest to po prostu niebezpieczne. Jeśli jest super droga i słoneczny dzień to możesz tak jezdzic, ale nie w nocy! Kupilem lostera 64 cm, biala jest hmmm.... póki co w fazie testów. Troche nią macha przy 140, ale powiem szczerze teraz bym kupil mra. W sumie, to może ją zetne z 10 cm, zrobie 54 i dodam deflektor. To moja skrona opinia, ale kazdy robi jak chce to wolny kraj