O! DZIĘKI!!! w końcu będziesz mógł jeździć z przoduKonrad pisze:Trzymam za słowo, no i oczywiście już nie wymieniam wydechu w nowym sprzęcie :twisted:

W tym roku udało się.Dukii pisze:Jeździłeś Tigerem???Hun996 pisze:Do 02.06.2007 bym powiedział: R1200 GS Adv.
Ale teraz powiem: Triumph Tiger 1050
Jazdy były po ulicach wokół LM na Jagiellońskiej. Asfalty w Warszafce do najlepszych nie należą ale i tak było czuć że nierówne. No i zdrapki zdecydowanie nie lubi.Grzesiek pisze:A próbowałeś jeździć Tigerem po dziurawej drodze ?
Problem pojawia się jak się trochę nagrzeją :?Hun996 pisze:Jazdy były po ulicach wokół LM na Jagiellońskiej. Asfalty w Warszafce do najlepszych nie należą ale i tak było czuć że nierówne. No i zdrapki zdecydowanie nie lubi.Grzesiek pisze:A próbowałeś jeździć Tigerem po dziurawej drodze ?
Hamulce w TT1050 radialne, przewody w stalowym oplocie. Raz fest docisnąłem (bo puszkarz sie przestraszył jak otoczyło go stado motocyklistów w żółtych kamizelkach i mu prawa noga nagle zesztywniała) to przód przysiadł nieźle i prawie mi stoppie wyszło. :shock:
Pozwolę sobie "odgrzać temat" ponieważ również mam 173cm/75kg i własnie stoję przed dylematem zakupu moto- oczywiście bardzo chce Viadro ale przejechałem się sprzetem kolegi i niestety w najniższym położeniu zawieszenia nie siegałem ziemiszuler pisze:Dasz sobie spokojnie radę. Mam 173 cm, 75 kg, jeżdzimy we dwójkę i jest OK. To tylko kwestia "zaprzyjażnienia" się z moto.
Zgadza się nie jestem nowicjuszem- nawinałem przez ostatnie 6 sez. 42kkm jednak mam wciąż w pamięci moment jak mnie na pochyłym asfalcie na żwirku nogę pośliznęło i niestety "gleba"szuler pisze:Napisałeś, że na poprzednim moto zaliczyłeś 6 sezonów a więc nie jesteś "świerzak".
Od ostatniego wpisu juz widziałem sporo Varadero z przebiegami grubo ponad 100 tys!!!Adaśko pisze:A ja widziałem varadero z przebiegiem 198,000 km i ma się doskonale.Konrad pisze: Choć ja nie spotkałem się z przebiegami Varadero rzędu 100tys. a BMW tak.
Znam też jego właściciela
Jeżdzę też z kolegą który ma na zegarku 126,000 km i nic się nie dzieje...
Moje ma dopiero 43,000 km....