dziwne wycie
dziwne wycie
witam jestem posiadaczem varadero 1000 podczas jazdy na 5 biegu zaczyna cos chalasowac [wyc] prosze o rade
- lord wiader
- Uczy się jeździć
-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
Idac tym tropem: Przyglos muzyke :twisted: :twisted:
Mowiac szczerze podejrzewam ze jest to wlasnie to "cos" co halasuje... przyczyn moze byc miliony po takim opisie....
halasowac moze zle naciagniety lancuch... krzywo ustawione kolo... konczac na gumce w okolo akcesoryjnej szyby.... lub zjechana juz opona (przednia badz tylna)
P.S. zapas powinien byc ok
Moze cos konkretniej?? albo udac sie do mechanika lub kogos kto to oceni...
Mowiac szczerze podejrzewam ze jest to wlasnie to "cos" co halasuje... przyczyn moze byc miliony po takim opisie....
halasowac moze zle naciagniety lancuch... krzywo ustawione kolo... konczac na gumce w okolo akcesoryjnej szyby.... lub zjechana juz opona (przednia badz tylna)

kolim pisze:Idac tym tropem: Przyglos muzyke :twisted: :twisted:
Mądrala

-
- Sympatyk
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL 1000VA
- Rocznik: 2009
Sorry. Jakoś sie nie mogłem powstrzymaćlord wiader pisze:cenna rada jak na "stałego bywalca"Czarny pisze:włącz 6-ty bieg

Ale jak byś miał moto po 2003 roku to by to nie było nic głupiego.
Miałem taki przypadek na egzaminie na kat A, męczyłem biednego srajtygla aż wył bo nie wiedziałem, że ma jeszcze jeden bieg.

A poważnie to lepiej niech posłucha mechanik, czy wyje tylko na 5-ce czy w danym zakresie obrotów?
Moze ten typ tak ma u mnie np praca silnika jest bardziej gwiżdżąca niż u kolegów a w serwisie powiedzieli, że pracuje idealnie.
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2009 8:27 pm przez Czarny, łącznie zmieniany 1 raz.
Powrót do przyszłości, czy coCzarny pisze:... jak byś miał moto po 3003 roku ...

A tak na prawdę, to posłuchaj przedmówców, i jeżeli nie potrafisz zdiagnozować z którego miejsca Tobie wyje to udaj się do mechanika. Na 5-tym biegu jak masz na budziku 120 i masz zdeformowane uszczelki w ochraniaczu głowy, też ci będzie wyło (niekoniecznie odgłosy wydobywające się czeluści motocykla)
Pzdr.