Ma dopiero 16 lat i żadnego doświadczenia.Sami wiecie jadąc, ile krzyży stoi przy drogach...
A motocykl i tak kupi taki jaki jemu będzie odpowiadał,ja mu sugerowałem "coś" mniejszego od Varadero.Marka? Zbyt dużo ich na rynku by wymieniać

To jakie moto byś chłopakowi zaproponował… poketa 50? nawet ETZ150 ma więcej werwy i jest bardziej niebezpieczna na szosie… jeśli twierdzisz że viadro125 się nie nadaje to daj chłopakowi sensowną alternatywę… chyba nie zaproponujesz mu żeby na początek pojeździł skuterem… ale to porada typu, żeby przed zrobieniem prawka i kupieniem auta pojeździł meleksem… jak na mój rozum chłopak młody 16 lat ok. ale pyta mądrze o 125 a nie o polecenie na pierwszy motocykl: „lepsza cebra600 czy gsxr600?”Zander pisze:Koledzy,weźcie pod uwagę wiek w jakim jest tomekx10 !
Ma dopiero 16 lat i żadnego doświadczenia.Sami wiecie jadąc, ile krzyży stoi przy drogach...
A motocykl i tak kupi taki jaki jemu będzie odpowiadał,ja mu sugerowałem "coś" mniejszego od Varadero.Marka? Zbyt dużo ich na rynku by wymieniać
ty jak zawsze subtelnysmutek pisze:Bierz chłopie to viadro i nie słuchaj tych pierdół.
Nabijanie postów o lepszości małego rometa nad małym viadrem to tylko nadmiar wolnego czasu u kolegów motocyklistów.
różnią się tylko tym ,że viadro nie rozleci ci sie pod dupą a romet czy inny chujsjung nie wiadomo .
Poza tą różnicą obydwa to pierdzipędy które sie toczą i na pewno zaraz jak dostaniesz kat.A będziesz chciał się szybko pozbyć .
I tutaj pojawia się problem , bo jak mniemam według nowych przepisów będziesz musiał jeździć nimi trzy lata . honda napewno da radę a chujsjung ....
aaaaa i sprzedaj później to gówno . Powodzenia![]()