Taki rzeczywisty przebieg przy normalnej eksploatacji to moto dopiero wstępnie dotarteesso1510 pisze:Przebieg 13 k to dużo jak na ten silnik? Jakoś nie wydaje mi się.

Taki rzeczywisty przebieg przy normalnej eksploatacji to moto dopiero wstępnie dotarteesso1510 pisze:Przebieg 13 k to dużo jak na ten silnik? Jakoś nie wydaje mi się.
No to dupnij ją w pierwsze lepsze gęste krzaczory i będziesz mieć święty spokój.esso1510 pisze: Już mnie ta jebana honda denerwuje.
Byle nie jako igła w świetnym stanie...esso1510 pisze:pójdzie na sprzedaż do polski
szuler pisze:No to dupnij ją w pierwsze lepsze gęste krzaczory i będziesz mieć święty spokój.esso1510 pisze: Już mnie ta jebana honda denerwuje.
Oczywiście moto z książką serwisową, udokumentowanym przebiegiem, lakierze w stanie idealnym, oryginalnymi oponami. Świadczą o z katowanym niemcu z przebiegiem 60k + skręconym do 22k i plastikami z 3 różnych hond. Ała czyżby się komuś przypomniała swoja historia. Gdzie dał się zrobić w babuko na emeryta jeżdżącego do kościoła w ciepły lipcowy poranek ? Stfuszuler pisze:esso1510 pisze: Już mnie ta jebana honda denerwuje.mcmad pisze:Byle nie jako igła w świetnym stanie...esso1510 pisze:pójdzie na sprzedaż do polski
Nie traktuj Vary osobowo - to tylko motocykl. Ty go kupiłeś i jeżeli wpakowałeś się na minę to weź to na klatę a nie wyładowuj swojej frustracji na motku i forumesso1510 pisze:Ciężko na nią pracowałem a w zamian nic nie dostałem od niej.