Pozdrowienia z Warmii
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Tomasz
- Marka motocykla: Jeszcze brak
- Model: Jeszcze brak
- Rocznik: 0
Pozdrowienia z Warmii
Witam,
Nie jestem co prawda posiadaczem Varadero, mało tego ostatnie i jedyne moje przygody z motocyklami pochodzą sprzed 20-25 lat gdy wspólnie z kuzynostwem zajeżdżałem dziadkową eSHaeLkę.
Powoli dojrzewam do pierwszego własnego motocykla, a z racji nieposiadania prawka kat. A będzie to 125 i przeglądając ofertę rynkową dochodzę do wniosku, że jedynym rozsądnym sprzętem dla gościa 35+ jest Varadero 125 - na pozostałych dojrzały facet wygląda jakby jechał na świni.
Na forum zarejestrowałem się żeby zgłębić wiedzę na temat modelu 125 - jako laik będę zadawał głupie pytania w związku z czym proszę o wyrozumiałość.
pozdrawiam
Nie jestem co prawda posiadaczem Varadero, mało tego ostatnie i jedyne moje przygody z motocyklami pochodzą sprzed 20-25 lat gdy wspólnie z kuzynostwem zajeżdżałem dziadkową eSHaeLkę.
Powoli dojrzewam do pierwszego własnego motocykla, a z racji nieposiadania prawka kat. A będzie to 125 i przeglądając ofertę rynkową dochodzę do wniosku, że jedynym rozsądnym sprzętem dla gościa 35+ jest Varadero 125 - na pozostałych dojrzały facet wygląda jakby jechał na świni.
Na forum zarejestrowałem się żeby zgłębić wiedzę na temat modelu 125 - jako laik będę zadawał głupie pytania w związku z czym proszę o wyrozumiałość.
pozdrawiam
- Gregor
- Zapalony motocyklista
- Imię: Grzesiek
- Marka motocykla: Triumph
- Model: Tiger 1200
- Rocznik: 2013
Re: Pozdrowienia z Warmii
Witaj 

Romet Kadet >> CZ 350 >> junak M 10 >> junak M 10 z koszem >> dniepr MT16 (kosz) >> kawasaki KZ 550 >> suzski GS 1000 >> honda Varadero >> TEX 1200
- michalwnuk4
- Sympatyk Weteran
- Imię: michal
- Marka motocykla: honda
- Model: varadero 125
- Rocznik: 2004
witam z mazowsza
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Tomasz
- Marka motocykla: Jeszcze brak
- Model: Jeszcze brak
- Rocznik: 0
Mogłem i powinienem. Impuls do szybszego dojrzewania dał odbywający sie w ubiegły weekend Rajd Polski a konkretnie przemieszczanie sie między oesami (z pozycji pasażera Deauville'a) oraz możliwości dotarcia w miejsca niedostępne dla 'puszek'.
BTW swoją 125 już pogoniłeś?
BTW swoją 125 już pogoniłeś?
- wodzuwo
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL 1000
- Rocznik: 2005
Mazowsze wita.
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero 125 XL
- Rocznik: 2002
Olsztyn wita Olsztyn !
Jak bardzo nieistotna jest nasza praca gdy staramy się o podwyżkę... a jakże ważna dla ludzkości gdy chcemy pójść na urlop...