W tym roku dosyć sporo na nim zrobiłem ok 8000 tyś, ze względu na zaostrzenie przepisów za jazdę bez prawka . Wole nie ryzykować bo kiedyś miałem policje gdzieś . Pierwszy raz gonili mnie jak miałem 12 lat i uciekałem im przez pole na komarku i tak zostało przez 19 lat i tak na przemian policja, straż graniczna, straż leśna 1-3 razy na rok, tylko raz mnie złapali na postoju. Nie mowie o pościgach jakiś rodem filmów na you tube po prostu zawsze skręt w bezdroża pola i na przełaj. W 99 proc odpuszczają, przy tym jednym procencie zawiśli na miedzy . Oczyścicie bez rejestracji lub nieczytelna tabliczka
Do rzeczy zepsuło mi się wiaderko przerobiłem go na wiaderko części

Brak mocy na wyższych obrotach, Wali ogniem do króćca ssącego na jednym garze .
Raczej obstawiam ze walnął uszczelniacz pod zaworem , Jak już to rozkopałem to prze-remontuje ten silniczek .
- pyt 1 , gdzie jest jakiś sprawdzony sklep z oryginalnymi częściami zawory i uszczelniacze komplet na dwa gary,
- pyt 2 , przy rozbieraniu tego rozrządu , są może jakieś wskazówki co do jego ustawienia .
Jak już w tym grzebie to zrobię jakiś porządny układ wydechowy z nierdzewki , oryginalny to jakaś pomyłka .
Apropo jak by ktoś miał silnik 600 w dobrej cenie kupie, ale kompletny, z modułem zapłonowym , najlepiej coś po wypadku .
Składam pojazd śmierci do jazdy w terenie, miałem ktma 350 ale owinąłem go w zeszłym roku na drzewie i sprzedałem, za drogi szmelc do rozwalania się , części drogie itp .