targi moto 19-21.02
-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
Ja bylem tak naprawde z jednego powodu
sprawdzic i odswiezyc kask 
Akcja serwisowa Shoei jest na najwyzszym poziomie
Jedna srubke mialem peknieta, nawet nie bylo tego widac.... Po oddaniu kasku pan powiedzial ze powymienial: filtr wyczyscil kask podokrecal poustawial pinlocka i przy okazji wymienil wszystkie te plastikowe srubki bo jedna byla lekko peknieta 
sam bylem ciekaw czy to zauwaza i jednak postarali sie, dobrze wykonali swoja robote
Dostalem jeszcze srubokrecik do srobek i regulacji pinlocka.
Nie wiem czy wiecie ale w tych kaskach pinlocka mozna regulowac!!
A ogolnie bez rewelacji
Najfajniej pokazalo sie bmw. Mieli chyba wszystkie modele...
Sporo bylo yamahy i suzuki... Nie bylo (albo nie znalezlismy) ktm i ducati...
Duzo kymco kingwayow i innych takich
Bylo stoisko Touratecha z bardzo mila obsluga
co zaowocowalo bo negocjacjach kupieniem worka przez Dukiego 

Akcja serwisowa Shoei jest na najwyzszym poziomie

sam bylem ciekaw czy to zauwaza i jednak postarali sie, dobrze wykonali swoja robote

Dostalem jeszcze srubokrecik do srobek i regulacji pinlocka.
Nie wiem czy wiecie ale w tych kaskach pinlocka mozna regulowac!!
A ogolnie bez rewelacji

Najfajniej pokazalo sie bmw. Mieli chyba wszystkie modele...
Sporo bylo yamahy i suzuki... Nie bylo (albo nie znalezlismy) ktm i ducati...
Duzo kymco kingwayow i innych takich

Bylo stoisko Touratecha z bardzo mila obsluga

-
- Zapalony motocyklista
Kolim... chyba za bardzo skupiłeś na Gold Wingu i hostessie szeroko-ustnej jak niezauważyłeś, że byliśmy na stoisku KTM-a
przecież siadałem na ich ściagaczu... a swoja drogą siedzi się na nim jak na desce.. dobrze ze mi w d.. nie weszły drzazgi
Tak jak Kolim poszedłem w jednym celu.. kupić worek.. udało się i dodatkowo najedliśmy się "krówek" Touratecha
choć po zakupie worka Pani nie chciała go wypełnić "krówkami"...
Same targi bez większej rewelacji.. posiedzieliśmy na bmkach, goldwingu no i znalazłem sprzęt do odśnieżania... poza tym nuda.. a w niedziel po południu na wszystkich stoich wszyscy byli znudzeni... coś za coś.. chociaż moglismy swobodnie chodzić a nie przeciskać się przez tłum..

Tak jak Kolim poszedłem w jednym celu.. kupić worek.. udało się i dodatkowo najedliśmy się "krówek" Touratecha

Same targi bez większej rewelacji.. posiedzieliśmy na bmkach, goldwingu no i znalazłem sprzęt do odśnieżania... poza tym nuda.. a w niedziel po południu na wszystkich stoich wszyscy byli znudzeni... coś za coś.. chociaż moglismy swobodnie chodzić a nie przeciskać się przez tłum..
KTM 690 R.... istny diabeł! Mój pierwszy raz..... 10.04.2013
-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
A widzisz caly czas jestem pod wrazeniem pani z hondy i myslalem o kawasaki a napisalem ktmDukii pisze:Kolim... chyba za bardzo skupiłeś na Gold Wingu i hostessie szeroko-ustnej jak niezauważyłeś, że byliśmy na stoisku KTM-a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Przepraszam ale nie wyspalem sie tej nocy

P.S. Szeroko ustna dama z Hondy trafila na glowna strone opisujaca artykul z targow

...co ty miałeś za obiektyw, bo wygląda jakby była wycięta z kartonu.kolim pisze:A widzisz caly czas jestem pod wrazeniem pani z hondy i myslalem o kawasaki a napisalem ktmDukii pisze:Kolim... chyba za bardzo skupiłeś na Gold Wingu i hostessie szeroko-ustnej jak niezauważyłeś, że byliśmy na stoisku KTM-a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przepraszam ale nie wyspalem sie tej nocy
P.S. Szeroko ustna dama z Hondy trafila na glowna strone opisujaca artykul z targow