Rumunia 2011
-
- Zapalony motocyklista
Fajna relacja i super wyjazd , ale jak oglądam te fotki to ,aż mi się z zimna "kończyna " kurczy

KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
Słyszałem o tej drodze ,wszyscy mówią że super , sprawdzę we wrześniuPrzemek pisze:
Natomiast absolutnym hitem okazała się droga 12C z Gheogheni do Bicaz. Moim skromnym zdaniem atrakcyjniejsza od transalpiny a przynajmniej od tej części transalpiny którą przejechaliśmy.

I zobaczę czy coś jeszcze zostało z dziewiczej Transalpiny , mam nadzieję że jeszcze przynajmniej wyjazd z Obirisji Lotrului na Urdele :?
Podróżuje się nie po to , aby dotrzeć do celu, ale po to , żeby być w podróży .
Karina, dzięki za relację jest świetna (na zdjęciach przynajmniej nie widać jak pada
). Rumuńskie drogi i moje obolałe nadgarstki pomogły mi w podjęciu ostatecznej decyzji dotyczącej zmiany motocykla 8)
Już wiem dlaczego byk na drodze chciał akurat mnie nadziać na rogi- lepiej nie korzystać w Rumunii z kamizelki odblaskowej
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wyjazd.

Już wiem dlaczego byk na drodze chciał akurat mnie nadziać na rogi- lepiej nie korzystać w Rumunii z kamizelki odblaskowej

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wyjazd.
re
Zaje mocno fajna trasa!! A tej reszcie (tzn nam oglądającym)tylko szczęki opadają..
Tak się w te Wasze fotki zapatrzyłem że już 2x się do pracusi spóźniłem
Ależ piękne widoki-chyba zrekompensowały kapryśną aurę?I niby Rumunia bidny kraj-a jakże interesująca turystycznie :roll:
Wielki szacun dla Pań-Kierowniczek 8) Gratuluje wytrwałości!!
No i oczywiście gratuluję całej grupie niezapomnianej przygody!! 8)
Niesamowita relacja,super fotki....
Tak się w te Wasze fotki zapatrzyłem że już 2x się do pracusi spóźniłem

Ależ piękne widoki-chyba zrekompensowały kapryśną aurę?I niby Rumunia bidny kraj-a jakże interesująca turystycznie :roll:
Wielki szacun dla Pań-Kierowniczek 8) Gratuluje wytrwałości!!
No i oczywiście gratuluję całej grupie niezapomnianej przygody!! 8)
Niesamowita relacja,super fotki....