Pomózcie w dołączeniu do tak zacnego grona... :)
To mogę wpaść na piwo bo lecę w nocy do Wojnicza do biedronki, a tak na poważnie to powinieneś oglądać pomorańczową ewentualnie podpytaj czy to ta sama czy nie która stała w zeszłym roku. Jeśli inna to warto kolegę do Kłaja wysłać. Pamiętam bordową, była ładna i pewnie jestolo pisze:bordowa z Bochni stoi u mnie w garazuznam chłopaków przez kumpla, który to jest ich dobrym znajomym,
ja jestem zadowolony, jeśli trzeba na moto zerknąć to daj znać

No i zostałem z ręką w nocniku - dwa tygodnie dogadywałem się z właścicielem numeru 3 z mojej listy, ale niestety ktoś był szybszy, a mi nie za bardzo było jak wcześniej do Rzeszowa jechać... Żal że mi się nie udało. Szukam dalej, ale powiem Wam że nie jest łatwo coś tak "w sam raz" znaleźć. Liczę na Waszą pomoc i być może chęć pozbycia się swojego cacuszka:)
- staciek
- Sympatyk
- Imię: Staszek
- Model: Varadero SD02
- Rocznik: 2004
- Kontakt:
niestety tak jest...
sam jak swoje wiaderko namierzyłem - ubiegłem kogoś kto "organizował" kasę na sprzęt. Innymi słowy, jak coś jest ciekawe nie można zwlekać
Ale żeby mieć więcej niż 50% szans na dobry egzemplarz - poprosiłem o dostarczenie moto do autoryzowanego serwisu - koszt sprawdzenia to 100PLN ale zyskałem 90% szans że nie będzie niespodzianek
trzymam kciuki za poszukiwania
sam jak swoje wiaderko namierzyłem - ubiegłem kogoś kto "organizował" kasę na sprzęt. Innymi słowy, jak coś jest ciekawe nie można zwlekać

Ale żeby mieć więcej niż 50% szans na dobry egzemplarz - poprosiłem o dostarczenie moto do autoryzowanego serwisu - koszt sprawdzenia to 100PLN ale zyskałem 90% szans że nie będzie niespodzianek

trzymam kciuki za poszukiwania
;* Varadero XL 1000
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Kontakt:
tyle że teraz dużo taniej można kupić niż na początku wiosny/sezonu
Wykonuje balustrady nierdzewne i wszystko co związane z tą stalą i spawaniem, w razie potrzeby pomogę www.nierdzewnie.pl
- staciek
- Sympatyk
- Imię: Staszek
- Model: Varadero SD02
- Rocznik: 2004
- Kontakt:
Może warto rozważyć zakup za granicą... włochy, niemcy etc.
wbrew pozorom, nie jest to takie skomplikowane :roll:
wbrew pozorom, nie jest to takie skomplikowane :roll:
Ostatnio zmieniony czw sty 31, 2013 4:05 pm przez staciek, łącznie zmieniany 1 raz.
;* Varadero XL 1000
- jaromc
- Motocyklista jak się patrzy !!!
dwa tygodnie.... to coś ty dogadywałbatopl pisze:No i zostałem z ręką w nocniku - dwa tygodnie dogadywałem się z właścicielem numeru 3 z mojej listy, ale niestety ktoś był szybszy

jest okazja... to cza brać
Przewracając drugiego nie sprawisz że będziesz wyższy