Hello
-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: Honda KTM
- Model: Varan1000XL 990 adv
- Rocznik: 2003
Re: Hello
Sory że tak późno Cię przywitam ale coraz mniej czasu na wszystko.
WITAJ Ziomal tym bardziej że po sąsiedzku.
Zastanawiasz się czy twój wzrost nie przeszkodzi Ci w swobodnej jeździe na Wiadrze
Ci co mnie tu znają
potwierdzą że Bozia wzrostu mi nie dała ( 174 ) a za kierą wiaderka czułem się ni czym Szumacher za kółkiem swojego bolidu z tą różnicą że On w terenie nie latał ( chyba że wypadł z trasy ) a ja od czasu do czasu tak. I naprawdę wzrost nie przeszkadza w dosiadaniu wiadra.
WITAJ Ziomal tym bardziej że po sąsiedzku.
Zastanawiasz się czy twój wzrost nie przeszkodzi Ci w swobodnej jeździe na Wiadrze

Ci co mnie tu znają

- mikdarek
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero XL
- Rocznik: 2003
Siemanko, jak nabędziesz Hondzinkę Varadero XL to gwarantuję Ci, że nie będziesz chciał zmieniać na inny model. J jestem tego przykładem, po zakupie wiaderka nie widzę innego moto dla siebie.
Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie
Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie

Honda Varadero XL 1000 / 2003
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Pawel
- Model: XL1000V Varadero
- Rocznik: 2005
Drodzy koledzy :-)
Od wczoraj, po niemal roku od zarejestrowania się na hondavaradero.pl stałem się posiadaczem tego oto cuda:

Mogę teraz śmiało powiedzieć: Do zobaczenia w trasie i LWG
Od wczoraj, po niemal roku od zarejestrowania się na hondavaradero.pl stałem się posiadaczem tego oto cuda:

Mogę teraz śmiało powiedzieć: Do zobaczenia w trasie i LWG

- pawel29
- Rekrut
- Imię: pawel
- Marka motocykla: varanek
- Model: sd01
- Rocznik: 2000
witam kolegę zza miedzy ja tez od niedawna viaderkuję,na razie sdo1 a jak podpasuje to może coś młodszego.pozdrawiam i do zobaczyska..ps.mój sprzęt pochodzi właśnie z bolesławca... 

motorower komar,simson s50,mz etz150,yamahaxtz660,kawasaki kle500,kawasakizx6r,yamahaxj900,honda varadero1000xl.
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Pawel
- Model: XL1000V Varadero
- Rocznik: 2005
Zdecydowanie trzeba zaplanować wspólny wypad gdzieś po okolicypawel29 pisze:witam kolegę zza miedzy ja tez od niedawna viaderkuję,na razie sdo1 a jak podpasuje to może coś młodszego.pozdrawiam i do zobaczyska..ps.mój sprzęt pochodzi właśnie z bolesławca...

Pozdrawiam i do zobaczenia