Pretor pisze:hehe to zróbmy coś bardziej przejrzystego.
Kto jak ma czas:
1. Dukii - sobota-niedziela
2. Gizmo czwartek - niedziela ????
3. Giemziorek czwartek - niedziela ????
4. MarekM ????
5. Memo ????
6. Konrad środa-niedziela
7. Pretor środa-niedziela
8. Przemek ????
Nieźle:):)
Dukii weź urlop i jedź wczesniej !
Moto GP BRNO - 19.08.2007
-
- Zapalony motocyklista
-
- Zapalony motocyklista
Jak się tam rozbijesz to obiecuje Ci że się upije i przejade Ci viaderkiem po namiocie... :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Konrad pisze:Wiem o którym miejscu mówisz. Tam jest dużo spokojniej tylko nie ma przyjemności typu, że ktoś pijany sprzętem po namiocie Ci przejedzie...... :twisted:
-
- Zapalony motocyklista
Papiery sprawdzala policja przy wyjeździe z parkingu (żeby przypadkiem ktoś nie wyjechał nie swoim motoPretor pisze:ja też ja też ja też !!!!!!!
Czy są granice tzn czy ktoś sprawdza papiery ??? Kurcze moto jest na Pysię zarejestrowane i nie wiem czy nie trzeba notarialnego zezwolenia.:(

@Konrad tylko zmień wcześniej tłumik :P

Jak większość z Was piszę się na ten wyjazd na 99%. Niestety trudno przewidzieć czy szef mnie puściDukii pisze:Pretor pisze:hehe to zróbmy coś bardziej przejrzystego.
Kto jak ma czas:
1. Dukii - sobota-niedziela
2. Gizmo czwartek - niedziela ????
3. Giemziorek czwartek - niedziela ????
4. MarekM ????
5. Memo ????
6. Konrad środa-niedziela
7. Pretor środa-niedziela
8. Przemek ????
Nieźle:):)
Dukii weź urlop i jedź wczesniej !

Jeśli się uda to przychylam się do opcji Marka tzn. wyjazd w sobotę (albo nawet w piątek po pracy) a potem jeden lub dwa dni urlopu na Pragę, Wiedeń albo coś podobnego. :roll:
-
- Zapalony motocyklista
@Pretor - wiec na motogp, Brno, przyda Ci się jakiś papier... poza parkingiem pamiętam że jeszcze często stoją w takiej jednej zatoczce jak się jedzie od strony Brna wyżej wspomnianą drogą..... kontrolują motocykle i generalnie starają się pilnować żeby nie szaleć :P :P :P :P :PKonrad pisze:Dukii ma rację, że jesli chodzi o Moto GP to Policja sprawdza papiery. Ja sie poświęcę i będę jechał jak zwykle z tyłu abyście nie ogłuchli.
@Konrad - zlituj się nad ludźmi i zatkaj sobie tłumik :twisted: :twisted:

Wystarczy zwykłe pisemne pełnomocnictwo na użytkowanie pojazdu. Sprawdź w PZM-cie - mieli kiedyś tam wzór takiego pełnomocnictwa. Ale z Czechami to nigdy nic nie wiadomo - potrafią czasami wymyśleć coś tak durnego że brak słów.Pretor pisze:ja też ja też ja też !!!!!!!
Czy są granice tzn czy ktoś sprawdza papiery ??? Kurcze moto jest na Pysię zarejestrowane i nie wiem czy nie trzeba notarialnego zezwolenia.:(
Pytam bo na dziwne kraje wschodnie trzeba było notarialne upoważnienie i tłumaczenie na tamtejszy jazyk.
Kiedyś z Richim i Anią jechalismy samochodem z podarkami od VaraderocCluby na Ukrainę wspomagać pomarańczową rewolucję. Nie przekroczyliśmy granicy bo samochód był zarejestrowany na syna Ani:(
Głupio będzie jak mnie np. nie wypuszczą z Czech:):)
Kiedyś z Richim i Anią jechalismy samochodem z podarkami od VaraderocCluby na Ukrainę wspomagać pomarańczową rewolucję. Nie przekroczyliśmy granicy bo samochód był zarejestrowany na syna Ani:(
Głupio będzie jak mnie np. nie wypuszczą z Czech:):)
"Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca, który siedzi w domu"
-
- Zapalony motocyklista
Aldek a Ty byś się pisał na wyjazd :roll: :roll:Aldek pisze:Pretor, lepiej przygotuj upoważnienie z tłumaczeniem. Policja czeska jest upierd... Kidyś miałem okazję przekraczać granicę samochodem firmowym na czeskich numerach, miałem upoważnienie ale nie notarialne i nie chcieli mnie wpuścić do Polski więc lepiej się przygotować na tych matołków.