Co dla dziewczynki?

Wiadomość
Autor
Bajka

#31 Post autor: Bajka »

Już prawie kończę jazdy, zostały mi trzy godziny obowiązkowe. Potem jeszcze poćwiczę przd egzaminem praktycznym.
Frajda z jazdy "z przodu" jest wielka :lol: . Choć mam wrażenie, że moi instruktorzy chcieli mnie skutecznie zniechęcić. Nie wiem czy z kursantem powinno się jechać po mieście łamiąc przepisy,a poza nim zasuwając 100 km/h. Ale im się nie udało :P bo oni nie wiedzą, że ja się wyłącznie z chłopakami chowałam. :P :twisted: :wink: Jeździłam w deszczu bo stwierdziłam, że dobrze taką jazdę poćwiczyć i w ogóle nie ma strachu.
Więc chyba odpuścili i stwierdzili, że coś ze mnie będzie.
W sumie przez te obłędne slalomy, górki i ósemki mało jeździ się po mieście, a dla mnie to powinno być najważniejsze.
Ale fajnie jest jeździć, jeździć, jeździć. :wink:

Dukii
Zapalony motocyklista

#32 Post autor: Dukii »

Brak mi słow :lol: jesteś dzielna :lol: :wink:

Bajka

#33 Post autor: Bajka »

No i się wykopyrtnęłam :lol: :lol: :lol: na zakręciku. Pierwsza gleba za mną, motocykl uratowałam własną piersią (powinnam chyba napisać nogą), instruktor w strachu, że mu baba rzuci wszystko w diabły i niech sobie sam wraca na bazę dwoma motorkami. A baba pogoniła chłopa, kazała mu wsiadać i jechać dalej. :shock: I tak fajnie było.
O matko, pora leczyć się na głowę :D No trudno, jutro znów jeżdżę :P

Chudy

#34 Post autor: Chudy »

Bajka pisze:No i się wykopyrtnęłam :lol: :lol: :lol: na zakręciku. Pierwsza gleba za mną, motocykl uratowałam własną piersią (powinnam chyba napisać nogą), instruktor w strachu, że mu baba rzuci wszystko w diabły i niech sobie sam wraca na bazę dwoma motorkami. A baba pogoniła chłopa, kazała mu wsiadać i jechać dalej. :shock: I tak fajnie było.
O matko, pora leczyć się na głowę :D No trudno, jutro znów jeżdżę :P
brawo brawo tak trzymać :D

Bajka

#35 Post autor: Bajka »

hi, hi, hi żeby sprawiedliwości stało się zadość to dziś wykopyrtnął się mój instruktor :lol: Jechaliśmy sobie po mieście, ja przepuściłam grzecznie zagadane panie na pasach, on wyrwał do przodu i bam jak mówi moje dziecko. A mnie idzie coraz lepiej, jeszcze ze 100 godzin i będę rajdowiec :wink:

MarekM
Stały bywalec - trochę wymiata

#36 Post autor: MarekM »

Bajka pisze:hi, hi, hi żeby sprawiedliwości stało się zadość to dziś wykopyrtnął się mój instruktor :lol: (...)
Przestańcie popijać grzane wino przed jazdą, a przestaniecie się wywracać. :lol:

Bajka

#37 Post autor: Bajka »

Grzane piwo to pikuś, najgorzej, że jak wyjeżdżamy to zdejmujemy boczne kółka z motorków i to dlatego. :wink:

Dukii
Zapalony motocyklista

#38 Post autor: Dukii »

Bajka pisze:Grzane piwo to pikuś, najgorzej, że jak wyjeżdżamy to zdejmujemy boczne kółka z motorków i to dlatego. :wink:
to może taki kijek z tyłu za fotelem i niech instruktor biega za Tobą :lol: :lol: :lol: :wink:

jesteś dzielna :wink: :lol:

smutek
Zapalony motocyklista

#39 Post autor: smutek »

siema. Wracając do wątku zakupu moto to mam nadzieje że byłaś na bazarze w niedziele .Było kilka fajnych trampków

Bajka

#40 Post autor: Bajka »

Niestety nie byłam :cry: Pocieszam się, że cała zima poszukiwań przede mną.

Dukii
Zapalony motocyklista

#41 Post autor: Dukii »

na pewno znajdziesz coś dla siebie :lol:

czyli na rozpoczęcie sezonu przyjeżdżasz jako kierowca nie plecaczek :?: :lol: :wink:

Bajka

#42 Post autor: Bajka »

Oczywiście, tylko najpierw zrzuta po rodzinie i sąsiadach. Zainteresowanym podam numer konta :lol: :lol: :lol:
A moja mamusia kochana nogami do góry się zawinie jak mnie zobaczy na motorku :shock: Bo ona nie wie, że robię prawko. :P

MarekM
Stały bywalec - trochę wymiata

#43 Post autor: MarekM »

Kawasaki KLE 500 z 2007 roku - teraz tylko 19.900 zł.
Obrazek

Przemek
Zapalony motocyklista

#44 Post autor: Przemek »

Kawasaki Kle 500 - ładne moto ale siodło ma wyżej niż Viadro. Niemniej jednak Kawa zostaje wpisana na listę do rozpatrzenia :)

Bajka

#45 Post autor: Bajka »

O to już odpada choć sprzęt fajny. Mam 170 cm i jak siadam na viaderku to paluszkami ledwo, ledwo :P Dziś przymierzyłam się do Hondy CBF 1000, jak ulał na mój wzrost tylko ta para mnie przeraża. Może CBF 500, czy lepiej Transalp? Co sądzicie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam opinii”