Moto Wigilia
-
- Zapalony motocyklista
Jest mi bardzo przykro ale pani menager jest głupią rurą
i niestety w żaden sposób nie da sobie wytłumaczyc że alkohol na wigili to podstawa :?
a w dodatku proponuje cenę jak za bal sylwestrowy(oczywiście dla członków AA , BO BEZ ALKOHOLU).... więc proponuje zmienic lokalizację
Jestem na etapie poszukiwań .....powiem szczerze ,że nie jest łatwo
ps. cena to 100 zł za osobę ...... głupia rura

Jestem na etapie poszukiwań .....powiem szczerze ,że nie jest łatwo
ps. cena to 100 zł za osobę ...... głupia rura
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
Można wręcz powiedzięć że "bardzo głupia rura"( oj pani Menager nie wie Pani co Pani straciła ). Tak zacne grono TOWARZYSZY chciało odwiedzić lokal a tu "" klub AA"'. Nasz "wieszcz Kargul" by powiedział "toć to SZOK".
:shock: :shock: :shock: Ps. Smutek weś namiar na panią Menager to prześlemy jej zdjęcia z prawdziwej Wigilli (wraz z opinią innego Menagera).
:shock: :shock: :shock: Ps. Smutek weś namiar na panią Menager to prześlemy jej zdjęcia z prawdziwej Wigilli (wraz z opinią innego Menagera).
troszeczkę już jeżdzę
-
- Zapalony motocyklista
Obawiam sie mili państwo ,że nie ma lokalu w warszawie który oferował by alkohol w cenie
ale mam kilka propocji www.banjaluka.pl www.podwale25.pl
proszę o komentarze

proszę o komentarze
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 9:56 am przez smutek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Zapalony motocyklista
to jest chyba kampania nie kompania... :?smutek pisze:Obawiam sie mili państwo ,że nie ma lokalu w warszawie który oferował by alkohol w cenieale mam kilka propocji www.banjaluka.pl www.kompaniapiwna.pl
proszę o komentarze
żaden klub nie da Ci alkoholu w cenie.. ale można rozmawiać o pewnym obniżeniu cen w stosunku do cennika.... według moich informacji można by zejsc około 30%....
spróbuj Lolka... mają tam takie osobne sale które wynajmują...
-
- Zapalony motocyklista
Już się poprawiłem :roll:Bajka pisze:Smutek, coś nie tak z tymi adresami, pierwszy przerzuca na stronę teatru lalek, a drugiego nie maPrzynajmniej u mnie
![]()
![]()
P.S.
Nie nazywajcie Pani menager "rura" bo obrażacie rurę. :oops:
@Duki negocjować ceny można , ale nie w grudniu :? i nie przy tej ilości osób, a lolka spróbuję