Czy przy zdejmowaniu handbarów po wyjęciu śruby nie rozleci mi się wszystko?
Czy należy jakoś wcześniej "zablokować" klamkę?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Spoko, nic się nie rozleci. Jakiś czas latem jeździłem bez handbarów.Klazoniusz pisze:Kupiłem szpachle, farbę strukturalną BOLL i biorę się do pracy
Czy przy zdejmowaniu handbarów po wyjęciu śruby nie rozleci mi się wszystko?
Czy należy jakoś wcześniej "zablokować" klamkę?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Potwierdzam (Ja zrobiłem 18tys) i też jestvaaks pisze:Przelatałem z odnowionymi handbarami sezon ( 10tys. km ) w różnych warunkach i powiem tak: farba trzyma się świetnie, robactwo nabiaja się normalnie jak na każdy element, czyszczenie nie jest szczególnie uciążliwe - robię to zmywakiem do naczyń, lakierowania nie polecam, bo nie widzę potrzeby, lekka struktura i matowy efekt prezentują się świetnie.
No właśnie lekki połysk obudowy zegarów i mat strukturalny boczków - dla mnie super "kontrast" - pierwsze zdjęcie dobrze obrazuje ten efekt.Klazoniusz pisze: Z tym malowaniem boczków (mam wypłowiałe) to zastanawiam się nad zwykłym matem, bo farba strukturalna nie będzie pasowała do obudowy zegarów.
Kolego Wiktoria 16006. Właśnie taki analogowy Woltomierz szukam . Pełno wszędzie elektronicznych ale nie znalazłem analogowego. Czy możesz podpowiedzieć gdzie taki kupić możnaWiktoria16006 pisze:Zastosowałem na boczkach...
Firma EQUUS - praktycznie w Necie jest tego sporo.JulianK pisze:Kolego Wiktoria 16006. Właśnie taki analogowy Woltomierz szukam . Pełno wszędzie elektronicznych ale nie znalazłem analogowego. Czy możesz podpowiedzieć gdzie taki kupić możnaWiktoria16006 pisze:Zastosowałem na boczkach...
mack1310 pisze:Brawo JarekS!! A jak wygląda z drugiej strony?