Wstępne planowanie wkoło VIMu
Nie żartuj , dasz radęCorab pisze:niestety koledzy odpuszczam Turcję, dwa tygodnie to dla mnie za długo. Pozostaje więc wyjazd w Alpy w czerwcu.

Alpy musimy przełożyć na termin późniejszy ze względu na Turcje , nie wiem , może lipiec ...
Podróżuje się nie po to , aby dotrzeć do celu, ale po to , żeby być w podróży .
Wiem , wiem , ja chyba po tylu latach odpuszczę mazury bo się nie wyrobięCorab pisze:Przecież wiesz, że ja jeszcze chciałbym się pokiwać na jakimś ciepłym morzuw każdym razie na razie kołomyja wokół planów urlopowych i się zobaczy co wypali.
Tyle planów motocyklowych że trzeba by sobie zrobić ze dwa miesiące urlopu
-
- Zapalony motocyklista
Ja tam wolę namiot ,ale się podporządkuję 8)Pretor pisze:Panowie. Jedziemy w cywilizowane kraje więc zawsze hotel się znajdzie.
Dla sytuacji awaryjnych nie chce mi się ciągnąć całego majdanu namiotowego (namiot, śpiwór, karimata, jasiek i lampka człówka).
Okaże się, że przez 20 dni jazdy 1-2 razy rozbiję namiot.
Dlatego proponuję jasno określić czy jedziemy z namiotami czy nie.
Dla mnie jazda z namiotem to oczywista oczywistość że śpimy ile się da pod namiotem a od czasu do czasu w hotelu.
KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
Panowie jestem starym harcerzem , uwielbiam obcowanie z naturą i osobiście przy ostatnim wyjeździe do Rumunii forsowałem wersję z namiotami . Ale teraz jedziemy w okresie gdy będzie już bardzo ciepło ,rzekłbym gorąco i ja osobiście chciałbym się normalnie wykąpać a i wyspać w ludzkich warunkach .
Poza tym proponuję rozeznać temat cen w tanich hotelach i kempingach żeby nie było tak jak z moimi kumplami , że płacili prawie tyle samo za hotel co kamping w Grecji
:shock:
Wczoraj przez parę godzin opracowywałem trasę do Turcji , czytałem opisy miejsc które warto odwiedzić i sprawdzałem ceny noclegów w hotelach . Uwaga , poza oczywiście kurortami ceny w hotelach 7-10 do 15 Euro ze śniadaniem . Pytanie , czy na kempingu będzie taniej , jeżeli tak to o ile ? 1-2 Euro ?
Namioty można wziąść ale według mnie tylko w opcji jakiej brakowało nam w Grecji - jesteśmy w górach , urokliwa przełęcz , strumyczek , aż się prosi o biwak . Tak jak najbardziej .
Poza tym proponuję rozeznać temat cen w tanich hotelach i kempingach żeby nie było tak jak z moimi kumplami , że płacili prawie tyle samo za hotel co kamping w Grecji

Wczoraj przez parę godzin opracowywałem trasę do Turcji , czytałem opisy miejsc które warto odwiedzić i sprawdzałem ceny noclegów w hotelach . Uwaga , poza oczywiście kurortami ceny w hotelach 7-10 do 15 Euro ze śniadaniem . Pytanie , czy na kempingu będzie taniej , jeżeli tak to o ile ? 1-2 Euro ?
Namioty można wziąść ale według mnie tylko w opcji jakiej brakowało nam w Grecji - jesteśmy w górach , urokliwa przełęcz , strumyczek , aż się prosi o biwak . Tak jak najbardziej .
-
- Zapalony motocyklista
O to mi właśnie chodziłoGrzesiek pisze:Panowie jestem starym harcerzem , uwielbiam obcowanie z naturą i osobiście przy ostatnim wyjeździe do Rumunii forsowałem wersję z namiotami . Ale teraz jedziemy w okresie gdy będzie już bardzo ciepło ,rzekłbym gorąco i ja osobiście chciałbym się normalnie wykąpać a i wyspać w ludzkich warunkach .
Poza tym proponuję rozeznać temat cen w tanich hotelach i kempingach żeby nie było tak jak z moimi kumplami , że płacili prawie tyle samo za hotel co kamping w Grecji![]()
:shock:
Wczoraj przez parę godzin opracowywałem trasę do Turcji , czytałem opisy miejsc które warto odwiedzić i sprawdzałem ceny noclegów w hotelach . Uwaga , poza oczywiście kurortami ceny w hotelach 7-10 do 15 Euro ze śniadaniem . Pytanie , czy na kempingu będzie taniej , jeżeli tak to o ile ? 1-2 Euro ?![]()
KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS