A tak poważnie to moje zumo nie pasowało, ze względu na krótki uchwyt, ale już jest ok. Zdjęcia poniżej.
No i oczywiście nie miałem takiej superaśnej naklejki Hondy jak Antoni..... ale miałem Korpus Dyplomatyczny San Escobar

Że co? To mój motor i oklejony przeze mnie. Twoje zdanie mam w dupie. W realu za tą pedalierkę dostałbyś strzała od razu. I tyle.seburaj pisze:niezła pedalierka z tymi naklejkami![]()
To ten "średni" Ja miałem krótki w zestawie. Oznaczony RAM B 201. Tylko nie bierz z końcówką A (RAM-B-201 A) bo jest krótkiADAMO16 pisze:Jaki dlugi masz ten uchwyt ram? Tez musze zamowic.
czekam niecierpliwieWild Hog pisze: Że co? To mój motor i oklejony przeze mnie. Twoje zdanie mam w dupie. W realu za tą pedalierkę dostałbyś strzała od razu. I tyle.
Oho, szykuje się zadyma na forumseburaj pisze:czekam niecierpliwieWild Hog pisze: Że co? To mój motor i oklejony przeze mnie. Twoje zdanie mam w dupie. W realu za tą pedalierkę dostałbyś strzała od razu. I tyle.
gdzie ?
Nie podskakuj koleżko, bo nie będziesz mnie tu obrażał. Bo takich kozaków w necie jest cała masa. Nie będę Ci pisał tego "przysłowia" bo wnioskuję, że skoro kozaczysz to znasz. A za takie opinie typu "pedalierka" to po prostu możesz dostać w ryj, i nie mówię tutaj teraz o sobie, bo jestem daleko i nie będę jechał specjalnie do Polski aby Ci to wyjaśnić. Po prostu uważaj na słowa, bo możesz się zdziwić. I to bardzo. Taka rada starszego (chciałem napisać kolegi, ale nie jestem nim i nigdy nie będę - przynajmniej nie Twoim).... powiedzmy rada starszego użytkownika forum. A co z tym zrobisz, to już nie moja sprawa. Kończę temat, bo jak pisałem nie jesteś jedynym kozakiem w necieseburaj pisze:czekam niecierpliwieWild Hog pisze: Że co? To mój motor i oklejony przeze mnie. Twoje zdanie mam w dupie. W realu za tą pedalierkę dostałbyś strzała od razu. I tyle.
gdzie ?
U Ciebie jest jakoś niższy ten plastik..... Dokupowałeś dodatkowy uchwyt, bo wygląda na krótki?ADAMO16 pisze:I ja zalozylem. Teraz testy nowej nawi :-)