Można go łatwo zamontować używając uchwytu do nawigacji, takiego jak np. ten:LukasW pisze:Ten jest dokładny i niezniszczalny. Może nie za poręczny w montażu ale dobrze zrobiony, polecałem go parę postów wyżejmelon1968 pisze:Ja kupiłem taki Polski i mogę polecić.
http://allegro.pl/vm2f-woltomierz-motoc ... _c=Product&
woltomierz
- james
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Marek
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2000
Re: woltomierz
-
- Udaje motocyklistę
- Imię: S
- Marka motocykla: S
- Model: B
- Rocznik: 2
Ja też mam taki z tego linku powyżej. Co prawda jeszcze go nie montowałem, ale długo się nim bawiłem w domu i jestem zadowolony. Może i trochę drogi, ale warto. Ja to głównie kupiłem pod kątem temperatury, a tę akurat pokazuje prawidłowo. Będzie cieplej to go założę.
- LukasW
- Imię: Łukasz
- Model: Varadero
- Rocznik: 2003
Z tej firmy Js polskiej to sprawdzone sprzęty, u mnie kilka lat siedziały w różnych autach, dokładne i niezawodne tak jak Koso. W tej chwili też mam taki w busie założony i można na nim polegać, jest w 100 % zgodny z miernikiem. Duży plus to to ,że świecą same cyfry i nie wali po oczach. Same kable podłączeniowe są grube jak z fabrycznej wiązki nie jakaś tandeta i oszczędności. Na plus wskaźników Koso to że można je łatwo wkomponować bo są mniejszych rozmiarów ale patent można z tego uchwytu co James podlinkował zastosować albo coś tam innego stworzyć.
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Piotrek
- Marka motocykla: honda
- Model: Varadero sd01
- Rocznik: 1999
Kończąc temat woltomierza equus -a jutro kurier zabiera tą trzecią już sztukę, która także zawyżała faktyczne napięcie. Dziwię się wszystkim pozytywnym opiniom . Jest to ładnie wyglądający szmekc nic nie warty....
- petek
- Rekrut
- Imię: Maciej
- Model: SD01
Kto mogąc wybrać, wybrał zamiast domu gniazdo na skałach orła: Niechaj umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie.
-
- Sympatyk
- Imię: mmm
- Model: VA 1000 VFR1200XD
- Rocznik: 2009
Polecam ten https://allegro.pl/vm2f-woltomierz-moto ... 22339.html Polski producent i dokładny.Mam już trzeci sezon.
- petek
- Rekrut
- Imię: Maciej
- Model: SD01
Możesz wrzucić zdjęcie jak go zamontowałeś?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Kto mogąc wybrać, wybrał zamiast domu gniazdo na skałach orła: Niechaj umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie.
- ADAMO16
- Imię: Adam
- Model: Varadero SD02
- Rocznik: 2005
Od roku mam zamontowany ten zestaw. Woltomierz wg multimetra ma roznice 0.01. Wytrzymuje mycie myjkami, zimno i goraco tez wytrzymuje.
Varadero XL 1000 juz jest 
Africa Twin byla :-(

Africa Twin byla :-(
-
- Sympatyk
- Imię: mmm
- Model: VA 1000 VFR1200XD
- Rocznik: 2009
Na taśmę dwustronną i trytytkę po przyciskam licznika.No moje moto tochę młodsze więc kombinuj.petek pisze:Możesz wrzucić zdjęcie jak go zamontowałeś?
Pozdrawiam.