zapłonu brak
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
zapłonu brak
Witam.
Viadro nie pali. Usunąłem alarm- poprzedni właściciel założył jakąś tandetę- bo był w środku uszkodzony i nie wiem czy nie zrobił jakiegoś zwarcia. Aku jest ok, rozruch kręci bez zarzutu, ale sprawdzałem stroboskopem i nie ma prądu na świecach. Czy ktoś może wie gdzie mam szukać??
Viadro nie pali. Usunąłem alarm- poprzedni właściciel założył jakąś tandetę- bo był w środku uszkodzony i nie wiem czy nie zrobił jakiegoś zwarcia. Aku jest ok, rozruch kręci bez zarzutu, ale sprawdzałem stroboskopem i nie ma prądu na świecach. Czy ktoś może wie gdzie mam szukać??
-
-
- Udaje motocyklistę
Re: re
Z tego co widze w profilu to mamy tu problem z SD01 wiec to nie w tym problem. Problem jest poprostu gdzies z instalacją jezeli nie ma iskry na obu swiecach. Ale teraz za chiny nic nie wymysle, moze jak wroce do domuKuba-car pisze:Cześć
Czy palenie się kontrolki było i jest takie samo?Może padł szeroko opisywany czujnik położenia wału korbowego?Małe g.a zapłonu nie będzieNie będzie też pracy wtryskiwaczy.

CPL(A)
-
-
- Udaje motocyklistę
- Imię: Adam
- Marka motocykla: Honda
- Model: Xl sd02 1000
- Rocznik: 2004
Jeśli przed usunięciem alarmu moto paliło to chyba byłby wielki przypadek żebyś uszkodził coś usuwając go.
Alarm zapewne miał odcięcie zapłonu, jeśli to jakiś wynalazek to mogło to odcięcie być też dziwnie zrobione, może elementem wykonawczym był dodatkowy przekaźnik, i teraz nie ma on zasilania?
Prześledź dokładnie kabelki, zwłaszcza te nieoryginalne.
Alarm zapewne miał odcięcie zapłonu, jeśli to jakiś wynalazek to mogło to odcięcie być też dziwnie zrobione, może elementem wykonawczym był dodatkowy przekaźnik, i teraz nie ma on zasilania?
Prześledź dokładnie kabelki, zwłaszcza te nieoryginalne.
-