Witam,
Mam pytanie. Pomiędzy blokiem silnika a pokrywami w motocyklach varadero xl 1000 sd02 od 2007 jest silikon w oryginale czy uszczelka (zielona). Trafiłem na człowieka który powiedział mi że rozbierałem silnik bo mam uszczelki a nie silikon. W serwisie u Pomira powiedzieli mi że zielona uszczelka, natomiast ten gość o którym wspomniałem upiera się, że silikon bo tak mu powiedzieli w innych salonach. Kolejną kwestią jest farba na śrubach. Czy farba jest na wszystkich śrubach czy tylko na części śrub? Czy ewentualnie po 3 latach farba ma prawo zejść ze śrub? Będę wdzięczny z pomoc.
Ariel
uszczelka
-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
Weź to olej i nie sprzedawaj motoru 
Powiedz, że jest to specjalna wersja varadero z uszczelką... a jak będzie chciał silikon to powiedz że specjalna wersja z silikonem
Negocjacja to podstawa udanych interesów
P.S. Panie Ariel pewnie jak Ci gadżet któryś podłączali to musieli się dostać do silnika :twisted: :twisted:

Powiedz, że jest to specjalna wersja varadero z uszczelką... a jak będzie chciał silikon to powiedz że specjalna wersja z silikonem

Negocjacja to podstawa udanych interesów

P.S. Panie Ariel pewnie jak Ci gadżet któryś podłączali to musieli się dostać do silnika :twisted: :twisted: