Witam. Już w sumie trzeci raz musze wymienić linke sprzegła w mojej maszynie, raz wystrzepila sie w okolicy mocowania do dzwigni popychacza sprzegła, potem to samo teraz uszkodziła sie w okolicy klamki. Kurcze dziwne, w sumie raz to była podróba a potem oryginał za kupe kasy. Widzialem ostatnio fajna rzecz mianowcie sprzegła hydrauliczne uniwersalne, klamka z pompą, przewód i mocowanie, super bajer ale cena powala 1100zł.
Powiedzcie czy linki sa takie same do sd01 i sd02 i gdzie mozna i za ile kupic dobra linke sprzegła?
Linka sprzęgła
-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL1000 ABS
- Rocznik: 2005
Linka sprzęgła
Przyjemność jazdy Varadero jest równie wielka jak seks, tak więc ideałem było by uprawiać seks jadąc na varadero.
-
- Sympatyk
- Imię: mmm
- Marka motocykla: honda
- Model: VA 1000 VFR1200XD
- Rocznik: 2009
Re: Linka sprzęgła
Wg.mnie to wina montażu.Linkę tak zamocuj aby przy naciąganiu nie ocierała przy wejściu do pancerza. W zimie smarowanie wszystkich linek.
Części sprawdź na - motorista.pl
Części sprawdź na - motorista.pl
-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL1000 ABS
- Rocznik: 2005
Re: Linka sprzęgła
Znalazłem linke 4ride w intercars za 48zł po rabacie, maja byc w srode na miejscu (transport ze Stanów) tak wiec linke chyba bede mial z glowy:)
Przyjemność jazdy Varadero jest równie wielka jak seks, tak więc ideałem było by uprawiać seks jadąc na varadero.