Potrzebuje szybkiej pomocy. Już przestałem jeździć z 2 tygodnie temu. Odstawiłem motor pod dom. Ukradli dziś w nocy. Tylko kluczyk który do niego miałem zostawiłem w aucie, którym brat pojechał do Polski, wraca za prawie 2 tygodnie.
Do zrobienia claim w ubezpieczalni będą pytać o kluczyk. Chciałem dorobić jakikolwiek na szybko. Możecie powiedzieć mi ile cyfr powinienem mieć ten numer na kluczyku? Są to tylko cyfry czy litery też?
Numer kluczyka PILNE
- syku
- Sympatyk
- Imię: Sylwek
- Marka motocykla: suzuki
- Model: gsx-1250fa
- Rocznik: 2010
Re: Numer kluczyka PILNE
może głupie - ale ja bym zadzwonił do bratajelon1030 pisze:Potrzebuje szybkiej pomocy. Już przestałem jeździć z 2 tygodnie temu. Odstawiłem motor pod dom. Ukradli dziś w nocy. Tylko kluczyk który do niego miałem zostawiłem w aucie, którym brat pojechał do Polski, wraca za prawie 2 tygodnie.
Do zrobienia claim w ubezpieczalni będą pytać o kluczyk. Chciałem dorobić jakikolwiek na szybko. Możecie powiedzieć mi ile cyfr powinienem mieć ten numer na kluczyku? Są to tylko cyfry czy litery też?
- Merlin
- Sympatyk Weteran
- Imię: Maciek
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero XL1000VA
- Rocznik: 2011
Pożycz kluczyk.
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Seb
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL Varadero 125
- Rocznik: 2007
Zadzwoniłbym jak będę wiedział czego szukać, gdzie ten numer jest? Na kluczyku? Widziałem w internecie jakieś płytki z nabitym numerem na niej. Nie sądzę że miałem taką dołączona do kluczyka.
Próbowałem dzwonić do hondy. Mam kartę klienta od nowości z numerem silnika i ramy ale mówili że nie przechowuja takich danych
Próbowałem dzwonić do hondy. Mam kartę klienta od nowości z numerem silnika i ramy ale mówili że nie przechowuja takich danych