Poniewaz zakupilem CBF1000A z 2008r wystawiam na sprzedaz Yamahe XJ900 Diversion.
sprzedajemy.pl/yamaha-xj900-diversion-od-motocyklisty-legnica-2-6bea9f-nr60880478
Pewnie gdybym tu wystawil CBF1000A ktora jest powodem sprzedazy XJoty to tez bys to napisalnext22 pisze:Ale na co komu takie moto ?
Tosz to ma moc rd04 i dzielność terenową ogara
Tak bo viadro ma 4 konie więcej i waży tyle samo!next22 pisze:Ale na co komu takie moto ?
Tosz to ma moc rd04 i dzielność terenową ogara
Wolnosc Tomku w swoim...garazumack1310 pisze:Osobiście nie mam nic do Jaśki ale mnie nie pociąga...![]()
Jeżeli już trzeci motong to ST 1100 lub ST1300... z naciskiem na ten drugi.
St też bym przygarnął jakby się nawinęła. Ale mając do wyboru St lub Afrę, wybór padłby na tę druga.mack1310 pisze:... A mi przez przypadek nawinęła się 1100 i też się zastanawiam... bo to trzeci motong...
LwG.
PEPE64 pisze:St też bym przygarnął jakby się nawinęła. Ale mając do wyboru St lub Afrę, wybór padłby na tę druga.mack1310 pisze:... A mi przez przypadek nawinęła się 1100 i też się zastanawiam... bo to trzeci motong...
LwG.
Może to trochę dziwne, bo mam już wiadro i trampka
Ale Varadero to raczej tez kanapowiec.Przynajmniej na gorszych drogach w porownaniu z Pancia.mack1310 pisze:PEPE64 pisze:St też bym przygarnął jakby się nawinęła. Ale mając do wyboru St lub Afrę, wybór padłby na tę druga.mack1310 pisze:... A mi przez przypadek nawinęła się 1100 i też się zastanawiam... bo to trzeci motong...
LwG.
Może to trochę dziwne, bo mam już wiadro i trampka
BRAWO TY!!
Afryczka też ładna.Ale moje szczęście chce kanapowca.. więc jakiś kompromis musi być.