Chcialbym stworzyc baze danych serwisow i mechaniorow , wykazujacych sie znajomoscia naszych Wiaderek , w naszej okolicy , co wy na to ?

Taa.. slyszalem o nim i jego zlotych raczkach , nawet sprzet do kodowania kluczykow ma , z tego co mi wiadomo. Ja na razie oodalem w tamtym sezonie zimowym do MOTOGEN w Szczecinku , jest ok , ale mugl by sie postarac troche lepiejWojtasso pisze:Ja wszystko robie u Goli w złocieńcu. Slyszales może? Bardzo dobry ale tez trzeba troche zaplacic. Ale przynajmniej warsztat z prawdziwego zdarzenia ma
Jak możesz to podaj namiary na ten warsztat(adres telefon)Pablo-XL pisze:Taa.. slyszalem o nim i jego zlotych raczkach , nawet sprzet do kodowania kluczykow ma , z tego co mi wiadomo. Ja na razie oodalem w tamtym sezonie zimowym do MOTOGEN w Szczecinku , jest ok , ale mugl by sie postarac troche lepiejWojtasso pisze:Ja wszystko robie u Goli w złocieńcu. Slyszales może? Bardzo dobry ale tez trzeba troche zaplacic. Ale przynajmniej warsztat z prawdziwego zdarzenia ma
Czekaj bo coś nie załapałem.bonapetite80 pisze:jak chodzi o warsztat Nemo, to mogę potwierdzić dobre opinie jeszcze raz - byłem dopiero co po raz kolejny i jakość usług nadal ok ) ceny i podejście też:)
fajnie, że jest taki temat, co do złotych rączek
lizulizu pisze: ↑ndz wrz 09, 2012 9:25 am Jak dla mnie najleprzy mechanik co do Varadero 125 to jest w Szczecinie.
Robi prywatnie i zna ten motor na wylot. Serwisuje i sprzedaje te motocykle. Ale tylko 125 cc.
jakby co to link do jednego z jego motocykli :
http://moto.allegro.pl/honda-varadero-x ... 92083.html
uprzedzam że ceny ma może i wysokie ale odwala kawał dobrej roboty.
Ze swoim sprzęciorem jeżdże tylko do niego.![]()
![]()
![]()