Zgadzam się z przedmówcą, ciasno jak ch...., następą razą sobie odpuszczę chyba że wrócą do expo.Czarny pisze:Byłem dzisiaj rano, moim zdaniem porażka.
Od cholery ludzi, ciężko przejść, wystawy raczej skromne (poza Yamahą), parkingi za małe i nie wpuszczają, korek jak cholera.
Hondy niema.
Hostessy 3+
Ale to moje subiektywne zdanie.
Byłem dzisiaj i lipa co prawda pojawiła się honda i schubert ale brak pełnej rozmiarówki , braki w modelach ciuchów , i generalnie lipa tłum ludzi każdy z aparatem jak japoński turysta - kolesie na stanowiskach też mało zorientowani co i jak - zakupiłem modeke - kurtkę na lato i tyle kolega ubrał sie we wszystko tylko po kask poleci do larssona - bo na jego łeb to tylko nolan 103 pasował i w nim się czuł b.dobrze -shoei przegięcie cenowe 2230 za kask lakierowany multitecCzarny pisze:Kurtki i rękawice można kupić, kaski chyba też, ale np Schubert się nie wystawiał.
Hondy jako takiej nie było, pojawili sie tylko przedstawiciele nowego dilera na Warszawę.rumun pisze:Byłem dzisiaj i lipa co prawda pojawiła się honda i schubert ale brak pełnej rozmiarówki , braki w modelach ciuchów , i generalnie lipa tłum ludzi każdy z aparatem jak japoński turysta - kolesie na stanowiskach też mało zorientowani co i jak - zakupiłem modeke - kurtkę na lato i tyle kolega ubrał sie we wszystko tylko po kask poleci do larssona - bo na jego łeb to tylko nolan 103 pasował i w nim się czuł b.dobrze -shoei przegięcie cenowe 2230 za kask lakierowany multitecCzarny pisze:Kurtki i rękawice można kupić, kaski chyba też, ale np Schubert się nie wystawiał.
Bardzo mi marka Suzuki przypadła do gustuCorab pisze:http://picasaweb.google.pl/piotr.chojec ... directlink
Tak trochę się zabawiałem ale brak czasu i wreszcie wysyłam jak leci bo stracą na aktualności.