No i podjąłem decyzję.
W tym roku postanowiłem jeszcze raz jechać na Rajd Katyński.
Przekonał mnie min. Petersburg na trasie.
Może któryś z klubowiczów się przyłączy??
Szczegóły http://www.rajdkatynski.net
Zależy od grupy, jak trafisz do Wiktora to wooooolno.
My jechaliśmy z reguły koło 110-120km/h.
Ale zdarzało nam sie jechać całą grupa niezależnie od Rajdu.
Znasz zasady jazdy w grupie, jak jechałem ostatni to i w całej kawalkadzie bywało nieźle.
Został tydzień, zapraszam wszystkich na rozpoczęcie Rajdu na plac Piłsudskiego-przy Grobie Nieznanego Żołnierza na godz 10-tą.
Kilka osób będzie odprowadzało Rajd na Ukrainę-niektórzy nawet do Kijowa, moze ktoś z forumowiczów sie skusi.
Paszport musi być ważny min 6miesięcy.
Wróciłem z Katyńskiego o własnych siłach.
W wiadrze:
-pęknięta chłodnica po korkach w Moskwie(była pokrzywiona)
-jakiś wyciek oleju przy zębatce napędowej
-łańcuch bez części rolek
Na liczniku przybyło jakieś 6300km
a ja mam zamiar jechać w przyszłym roku - wysłałem nawet zapytanie do Wiktora; jeżeli tylko finanse pozwolą (zacząłem już gromadzić) to jadę - tylko jeszcze 2oo brakuje...
A ja nie mam zamiaru jechać na ten mocherowo/emerycki rajd pod patronatem państwa ojca Rydzyka czyli TV Trwam. Jeszcze mi na wyjeździe każą używać komórki " W Rodzinie" co by wesprzeć tajne machloje czarnych agentów.
Jeśli już to zwyczajnie warto pojechać tym szlakiem i złożyć słuszny hołd tam poległym i przyczynić się do potrzymania pamięci, historii ale bez tej religijnej pompy.
"Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca, który siedzi w domu"
Pretor pisze:A ja nie mam zamiaru jechać na ten mocherowo/emerycki rajd pod patronatem państwa ojca Rydzyka czyli TV Trwam. Jeszcze mi na wyjeździe każą używać komórki " W Rodzinie" co by wesprzeć tajne machloje czarnych agentów.
Jeśli już to zwyczajnie warto pojechać tym szlakiem i złożyć słuszny hołd tam poległym i przyczynić się do potrzymania pamięci, historii ale bez tej religijnej pompy.
No to teraz Wiktor każe Cię wykląć, a ma dojścia wysoko!!
Nieoficjalnie, podobno jest grupa niepokornych, którzy mają zamiar jechać z Rajdem ale nie w Rajdzie. :twisted: