Osłona amortyzatora tylniego
Dzisiaj od firmy plastbike na bazarze w katowicach kupilem blotnik na tylne kolo, jest lepszy niz zestaw prezentowany na poczatku tego tematu, bo jest zrobiony w oparciu o oryginalna oslone lancucha, do tego dochodzi blotnik i oslona na druga strone, uwzgledniajaca mocowania przewodow itd. cena 130. z czystym sumieniem polecam!
- Damian_K
- Uczy się jeździć
Jak założysz błotnik podrzuć krótkie info czy wszystko pasuje i nie ociera o oponę czy łańcuch. Zdjęcia mile widziane. Ja zmieniłem tylny amor na Wilbersa, który nie jest tak osłonięty jak oryginał dlatego taki kawał plastiku by mi się przydał.buba6 pisze:Dzisiaj od firmy plastbike na bazarze w katowicach kupilem blotnik na tylne kolo, jest lepszy niz zestaw prezentowany na poczatku tego tematu, bo jest zrobiony w oparciu o oryginalna oslone lancucha, do tego dochodzi blotnik i oslona na druga strone, uwzgledniajaca mocowania przewodow itd. cena 130. z czystym sumieniem polecam!
buba6 pisze:Dzisiaj od firmy plastbike na bazarze w katowicach kupilem blotnik na tylne kolo, jest lepszy niz zestaw prezentowany na poczatku tego tematu, bo jest zrobiony w oparciu o oryginalna oslone lancucha, do tego dochodzi blotnik i oslona na druga strone, uwzgledniajaca mocowania przewodow itd. cena 130. z czystym sumieniem polecam!
Daj jakieś foty i namiar na gościa jak masz

Dokładnie tak to wyglada. Aby to założyć trzeba najpierw polakierować
Potem ściągamy koło, odkręcamy osłonę na łańcuch i mocowania przewodów hamulcowych. Zakładamy i skręcamy. Pasuje do sd01 bez rzadnego problemu, wykonane solidnie, gruby i sztywny plastik. Jest nad oponą jakieś centymetr, może więcej, ale pasuje idealnie, jak dla mnie to jest to czego szukałem, podpowiem że udało mi sie to kupic nie za 130 jak oficjalna cena ale za 100. Bardzo polecam!

- Damian_K
- Uczy się jeździć
Czy może on pasować do SD02 ? Niestety nie znam różnic (jeśli jakieś są) w konstrukcji wahacza w SD01 i 02 :oops: i stąd moje pytanie.buba6 pisze:Dokładnie tak to wyglada. Aby to założyć trzeba najpierw polakierowaćPotem ściągamy koło, odkręcamy osłonę na łańcuch i mocowania przewodów hamulcowych. Zakładamy i skręcamy. Pasuje do sd01 bez rzadnego problemu, wykonane solidnie, gruby i sztywny plastik. Jest nad oponą jakieś centymetr, może więcej, ale pasuje idealnie, jak dla mnie to jest to czego szukałem, podpowiem że udało mi sie to kupic nie za 130 jak oficjalna cena ale za 100. Bardzo polecam!
-
- Zapalony motocyklista
Pasowała będzie bo ja swoją przełożyłem ze starego wiadra ale to co sprzedaje plast bike to lipa ponieważ :
1. Błotnik jest za krótki
2. Od strony amortyzatora powinien nachodzić na wachacz ponieważ inaczej będzie chlapać na amortyzator
To co pokazujecie na zdjęciach zakupił Czarny i niespełnia zadania .
Postaram się jutro zrobić zdjęcia mojej osłony która niestety nie jest dostępna w Polsce ale może plastbike wyciągnie wnioski
2. Od strony amortyzatora powinien nachodzić na wachacz ponieważ inaczej będzie chlapać na amortyzator
Postaram się jutro zrobić zdjęcia mojej osłony która niestety nie jest dostępna w Polsce ale może plastbike wyciągnie wnioski
KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
podpisuje się pod tym co napisał smutek ta osłona jest do poprawy, ja mam u siebie scottoiler i chlapie mi na osłonę oraz koło, amora centralnego praktycznie nie chroni, brudzi się jak wcześniejsmutek pisze:Pasowała będzie bo ja swoją przełożyłem ze starego wiadra ale to co sprzedaje plast bike to lipa ponieważ :