Grupa warszawska wyjazd na zakończenie sezonu
Grupa warszawska wyjazd na zakończenie sezonu
Panowie i Panie, to gdzie i o której godzinie się spotykamy. Proponuje jechać na Szczytno jest najkrócej a na gdańskiej w piątek dużo radarów.
-
- Zapalony motocyklista
Oj... Jako Ojciec Organizator, informuję ze spotykamy się o 18 u Pretora pod chałupką. Jeżli ktoś nie wiem gdzie to jest, to spotykamy się u mnie pod praca o 17 (skierniewicka 10a na tyłach "teatru na Woli" budynek Orange).
Trasa: Warszawa - Serock - Pułtusk - Maków Mazwiecki - Przasnych - Chorzele - Szczytno - Biskupiec - Sorkwity - Jędrychowo
Trasa: Warszawa - Serock - Pułtusk - Maków Mazwiecki - Przasnych - Chorzele - Szczytno - Biskupiec - Sorkwity - Jędrychowo
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
Re: Grupa warszawska wyjazd na zakończenie sezonu
Konrad, zawiodłem się. Gdzie ten spontan ?Konrad pisze:Panowie i Panie, to gdzie i o której godzinie się spotykamy. Proponuje jechać na Szczytno jest najkrócej a na gdańskiej w piątek dużo radarów.

-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
Temat dotyczy spotkania sie grupy warszawskiej a nie "spontana". Proszę powrócic do tematu.MarekM pisze:Konrad, zawiodłem się. Gdzie ten spontan ?Konrad pisze:Panowie i Panie, to gdzie i o której godzinie się spotykamy. Proponuje jechać na Szczytno jest najkrócej a na gdańskiej w piątek dużo radarów.![]()
![]()
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
Powiało chłodem. Już mnie tu nie ma.Konrad pisze:(...)Temat dotyczy spotkania sie grupy warszawskiej a nie "spontana". Proszę powrócic do tematu.

-
- Zapalony motocyklista
dziś w 100lycy trochę chłodnoMarekM pisze:Powiało chłodem. Już mnie tu nie ma.Konrad pisze:(...)Temat dotyczy spotkania sie grupy warszawskiej a nie "spontana". Proszę powrócic do tematu.

Co byś się nie przeziębił włóż szaliczek........MarekM pisze:Powiało chłodem. Już mnie tu nie ma.Konrad pisze:(...)Temat dotyczy spotkania sie grupy warszawskiej a nie "spontana". Proszę powrócic do tematu.

-
- Zapalony motocyklista
mi by się przydał bo jestem przeziębionyKarolina pisze:Co byś się nie przeziębił włóż szaliczek........MarekM pisze:Powiało chłodem. Już mnie tu nie ma.Konrad pisze:(...)Temat dotyczy spotkania sie grupy warszawskiej a nie "spontana". Proszę powrócic do tematu.