Rumunia 2006
Rumunia 2006
03 czerwca rusza dwutygodniowa wyprawa do Turcji. Po drodze przejżdzać będziemy przez Ukrainę, Rumunię i Bułgarię. W drodze powrotnej prawdopodobnie zachaczymy o Węgry, Austrię i Czechy.
Na 100% jadą 3 motocykle oczywiście Varadero.
Szczegóły wkrótce.
Na 100% jadą 3 motocykle oczywiście Varadero.
Szczegóły wkrótce.
Ostatnio zmieniony czw wrz 20, 2007 6:29 pm przez Pretor, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca, który siedzi w domu"
No pewnie że jest:)
Wyjazd 02 piatek ok 16. Nocleg w Polsce koło Piwnicznej. Później Słowacja, Węgry, Rumunia, Bułgaria i Turcja. W samej turcji ok 6-7 dni będziemy. Średnia dzienna trasa ok 400-450 km. Spanie w hotelikach, pensjonatach. Powrót w sobotę 16 czerwca.
Dasz radę !!!
Namawiam jeszcze Adama
:)
A tak przy okazji mam dla ciebie bilety do kina na wspaniały film pt. Long Way Round. Podróż na GS 1150 z Londynu poprzez euro i azje do New Yorku. Seans w piątek o 20.00 w Multikinie na Ursynowie. Bilety 15 zł.
Jeśli się zdecydujesz to zadzwoń.
Wyjazd 02 piatek ok 16. Nocleg w Polsce koło Piwnicznej. Później Słowacja, Węgry, Rumunia, Bułgaria i Turcja. W samej turcji ok 6-7 dni będziemy. Średnia dzienna trasa ok 400-450 km. Spanie w hotelikach, pensjonatach. Powrót w sobotę 16 czerwca.
Dasz radę !!!
Namawiam jeszcze Adama

A tak przy okazji mam dla ciebie bilety do kina na wspaniały film pt. Long Way Round. Podróż na GS 1150 z Londynu poprzez euro i azje do New Yorku. Seans w piątek o 20.00 w Multikinie na Ursynowie. Bilety 15 zł.
Jeśli się zdecydujesz to zadzwoń.
witka. spotkaliśmy się z pretorem w rumunii, nam się udało dotrzeć do turcji (nie tylko do stambułu, ale i porządnie wgłąb), łącznie 6516 km. jechaliśmy mz :-) rzecz zajęła nam 19 dni. relacja, mam nadzieję, że już wkrótce, na łamach ŚM.
dla niecierpliwych (lub niedowiarków) - http://www.mz-club.pl/viewtopic.php?t=3607 Do oglądania zdjęć trzeba się zalogować, bez tego wyświetla tylko tekst.
p.s. właśnie żona mi powiedziała, że nie wypada tak się chwalić, ale co mi tam
p.s.2. pretor, odezwij się kiedyś.
dla niecierpliwych (lub niedowiarków) - http://www.mz-club.pl/viewtopic.php?t=3607 Do oglądania zdjęć trzeba się zalogować, bez tego wyświetla tylko tekst.
p.s. właśnie żona mi powiedziała, że nie wypada tak się chwalić, ale co mi tam
p.s.2. pretor, odezwij się kiedyś.
Helo. Szczerze mówiąc to martwiliśmy się o Was. Wasza odważna podróż na granicy bezpieczeństwa jest naprawdę wzorem dla malkontentów którzy muszą mieć sprzęt za tysiące aby wogóle ruszyć za miasto.
Pozdrawiam. Odezwiemy się wkrótce to sobie pogadamy.
Jeszcze raz gratulacje i oklaski !!!!!!
Pozdrawiam. Odezwiemy się wkrótce to sobie pogadamy.
Jeszcze raz gratulacje i oklaski !!!!!!

Co niektórym się chwaliłem ale jeszcze napiszę.
We wrześniowym Motocyklu ukazał się mój artykuł o podróży do Rumunii.
Co ciekawe każdy którego opowiadanie ukaże się na łamach tej gazety otrzymuje nagrodę od firmy KOBI/HALVARSSONS.
Na początku myślałem, że to jakiś gadżet w stylu rękawiczek czy breloczka. Otóż nie. Ku mojemu zdziwieniu nagroda może wynieść nawet 500 zł !!!.
Tak więc za drobną dopłatą stałem się nabywcą turystycznych butów motocyklowych z membraną.
Bardzo się z tego cieszę bo moje kapcie skończyły się juz sezon temu.
We wrześniowym Motocyklu ukazał się mój artykuł o podróży do Rumunii.
Co ciekawe każdy którego opowiadanie ukaże się na łamach tej gazety otrzymuje nagrodę od firmy KOBI/HALVARSSONS.
Na początku myślałem, że to jakiś gadżet w stylu rękawiczek czy breloczka. Otóż nie. Ku mojemu zdziwieniu nagroda może wynieść nawet 500 zł !!!.
Tak więc za drobną dopłatą stałem się nabywcą turystycznych butów motocyklowych z membraną.
Bardzo się z tego cieszę bo moje kapcie skończyły się juz sezon temu.
Widzieliśmy
Czytaliśmy
Ładnie przedstawione.
Urocze zdjecie w słonecznikach. :twisted:
Ale Ewa zastanawiała się czemu są tylko Twoje zdjęcia? Chyba nie masz na drugie Narcyz?
Nagrody rzeczywiście są niezłe, a Sklep KOBI godny polecenia - jak się wychylę z okna to go widzę i często coś tam kupuje. Sklep prowadzi go naprawdę wporzo koleś.

Urocze zdjecie w słonecznikach. :twisted:
Ale Ewa zastanawiała się czemu są tylko Twoje zdjęcia? Chyba nie masz na drugie Narcyz?

Nagrody rzeczywiście są niezłe, a Sklep KOBI godny polecenia - jak się wychylę z okna to go widzę i często coś tam kupuje. Sklep prowadzi go naprawdę wporzo koleś.
Ewa oraz Ty jesteście w błędzie. Oprócz mnie w słonecznikach reszta zdjęć przedstawia Martę lub coś tam.Przemek pisze: Ale Ewa zastanawiała się czemu są tylko Twoje zdjęcia? Chyba nie masz na drugie Narcyz?![]()
![]()
Większośc zdjęć ja robiłem ale to może nie istotne. Podpis jaki autoryzowałem brzmiał: Jacek Starosielec "Pretor" i Marta Karwecka "Pysia". Niestety napisano inaczej. Foty też są inne niż proponowałem.Przemek pisze:Tekst i zdjęcia Jacek "Pretor" .... i Marta ....Pretor pisze:...We wrześniowym Motocyklu ukazał się mój artykuł o podróży do Rumunii.![]()
no no no... kłamczuszek :oops:
tekst to może tak, ale zdjecia to napewno Marta pstrykała:twisted:
Ale zaraz. Co wy tacy czepliwi jesteście ?