VIM10 - 9-12 maja 2008, Zanka, Węgry
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
VIM10 - 9-12 maja 2008, Zanka, Węgry
Impreza odbywa się w dniach 9 - 12 maja 2008 roku, w miejscowości Zanka nad Balatonem.
Rejestracja rusza 1 grudnia.
Oficjalna strona
Oficjalna strona
Re: VIM10 - 9-12 maja 2008, Zanka, Węgry
Marek poprowadzisz grupę ? to też bym się dopisał :arrow:MarekM pisze:Impreza odbywa się w dniach 9 - 12 maja 2008 roku, w miejscowości Zanka nad Balatonem.
Oficjalna strona

Podróże pomagają nam zapomnieć o codzienności
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
VARADERO INTERNATIONAL MEETINGZimny pisze:A ja nie wiem co to za imprezateż bym się wybrał
Hej. Widziałem Marku że już się zarejestrowałeś :shock:MarekM pisze:Impreza odbywa się w dniach 9 - 12 maja 2008 roku, w miejscowości Zanka nad Balatonem.
Poczytałem sobie na stronie organizatora i wygląda to nieźle. Nie znalazłem tylko do kiedy otwarta jest rejestracja i do kiedy trzeba wpłacić kase.
Różnica w cenach za poszczególne typy zakwaterowania są niewielkie, więc chyba trzeba zapisać się na full wypas

Podpowiadacz trasy pokazuje że z Gdańska do Zanki jest 1101 km, jadąc jedynką przez Łódź, Katowice Cieszyn i potem przez Bratysławe. Na nocleg proponuje Hotel Gambit w Cieszynie - mam sentyment do tego miejsca

Można by ewentualnie zmienić trasę do Cieszyna. Jazda jedynką to masssakra.
-
- Zapalony motocyklista
Ja się też już zarejestrowałem , reszta info idzie na mail.Przemek pisze:Hej. Widziałem Marku że już się zarejestrowałeś :shock:MarekM pisze:Impreza odbywa się w dniach 9 - 12 maja 2008 roku, w miejscowości Zanka nad Balatonem.
Poczytałem sobie na stronie organizatora i wygląda to nieźle. Nie znalazłem tylko do kiedy otwarta jest rejestracja i do kiedy trzeba wpłacić kase.
Różnica w cenach za poszczególne typy zakwaterowania są niewielkie, więc chyba trzeba zapisać się na full wypas![]()
Podpowiadacz trasy pokazuje że z Gdańska do Zanki jest 1101 km, jadąc jedynką przez Łódź, Katowice Cieszyn i potem przez Bratysławe. Na nocleg proponuje Hotel Gambit w Cieszynie - mam sentyment do tego miejsca![]()
Można by ewentualnie zmienić trasę do Cieszyna. Jazda jedynką to masssakra.
Ktoś się natrudził aby inni mogli poczytać:
http://www.hondavaradero.pl/mambo2/inde ... &Itemid=83
Chyba zrobię klasówkę wszystkim z wiedzy co jest na naszej stronie :twisted:

A tak przy okazji to chyba jakiś banerek muszę wykonać na naszą stronkę co by już VIM nakręcała
A tak przy okazji to chyba jakiś banerek muszę wykonać na naszą stronkę co by już VIM nakręcała

"Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca, który siedzi w domu"
Pretor pisze:Ktoś się natrudził aby inni mogli poczytać:
![]()
![]()
Nadrobiłem swoje zaległośći :oops: :oops: :oops:
I już nie strasz tą klasówką mądralo
Ostatnio zmieniony wt gru 04, 2007 11:48 pm przez Zimny, łącznie zmieniany 1 raz.