Akcesoria - co, gdzie i jak??
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
Akcesoria - co, gdzie i jak??
Kontynując temat "wieś-tjuningu" mam pytanko: jakie akcesoria macie zamontowane w swoich motocyklach? W jakim miejscu i jak podłączone??
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
Bo ten kufer zapewne dedykowany był dla dostawców pizzyCzarny pisze:Ja mam taki wielki kufer z którego sie niektórzy śmieją że to lodówka!
Teraz sobie jeszcze na nim światła dorobiłem. :twisted: :twisted:

Gdzie macie zamontowany sterownik do grzanych manetek?? Czy montowanie go w okolicach zegarów ma sens, czy to za daleko dla ręki??
-
- Zapalony motocyklista
Czarny co ty pie....lisz . Przecież wszyscy wiemy ,że twoje viadro ma tyle gadżetów , że ciągniesz za sobą przyczepkę z akumulatoramiCzarny pisze:Ja mam taki wielki kufer z którego sie niektórzy śmieją że to lodówka!
Teraz sobie jeszcze na nim światła dorobiłem. :twisted: :twisted:

KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
-
- Sympatyk
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL 1000VA
- Rocznik: 2009
Ale stroboskopów w kierunkach nie robiłemsmutek pisze:Czarny co ty pie....lisz . Przecież wszyscy wiemy ,że twoje viadro ma tyle gadżetów , że ciągniesz za sobą przyczepkę z akumulatoramiCzarny pisze:Ja mam taki wielki kufer z którego sie niektórzy śmieją że to lodówka!
Teraz sobie jeszcze na nim światła dorobiłem. :twisted: :twisted:![]()
![]()
![]()

-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
To jeszcze nie widziales Viadra Ariela....... Moje przełaczniczki to kropla w morzu jego gadzetow ;Psmutek pisze:Czarny co ty pie....lisz . Przecież wszyscy wiemy ,że twoje viadro ma tyle gadżetów , że ciągniesz za sobą przyczepkę z akumulatoramiCzarny pisze:Ja mam taki wielki kufer z którego sie niektórzy śmieją że to lodówka!
Teraz sobie jeszcze na nim światła dorobiłem. :twisted: :twisted:![]()
![]()
![]()