Panie i Panowie z racji że, moj aku umarł prosze o podpowiedz czy takowa aukcja jest korzystna oraz czy wymiarowo oraz parametrami zrobie mojej Hondzi "dobrze"? Dzieki za info i pozdrawiam
http://allegro.pl/akumulator-quand-ytx1 ... 88329.html
akumulator
-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL1000 ABS
- Rocznik: 2005
akumulator
Przyjemność jazdy Varadero jest równie wielka jak seks, tak więc ideałem było by uprawiać seks jadąc na varadero.
-
- Udaje motocyklistę
- Model: XL1000 ABS
- Rocznik: 2005
Dzis właśnie kupilem Landport 12ah prąd 200a, wymiary ideał, za 150zł z przesyłka więc będzie git a firma faktycznie zaraz po yuasie jedna z lepszych i napewno lepsza od chinoli i trzy lata wypróbowane (Yuasa 5 lat) tak wiec zamiast 230-250 dałem tyle i mysle ze bedzie oki, dzieki za info.
Pozdrawiam
WB
Pozdrawiam
WB
Przyjemność jazdy Varadero jest równie wielka jak seks, tak więc ideałem było by uprawiać seks jadąc na varadero.
- Mr.Lisek
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Model: XL 1000 VA
- Rocznik: 2004
Akumulator EXIDE YTX20CH-BS
Witam wszystkich
Chciałem poinformować wszystkich którzy poszukują nowego akumulatora do swojego Viaderka model SD02 i mają problem z zakupem jakiejś normalnej firmy( nie chińszczyzny lub drogiej Yuasy). Od czerwca 2010 roku firma EXIDE wprowadziła do swojej oferty akumulator pasujący do viadra.
Symbol akumulatora zawarty jest w temacie. wymiary 150/87/161, 12V, 18AH, 270 A prąd rozruchu. W dniu dzisiejszym dostałem info że właśnie dotarły do centrali w Poznaniu. Można je zakupić w sklepie firmowym na ul. Gdyńskiej 31 cena to 270 zł brutto.
Mi dali 15% rabatu, czyli cena 230 zł
Pozdrawiam
Mr. Lisek

Chciałem poinformować wszystkich którzy poszukują nowego akumulatora do swojego Viaderka model SD02 i mają problem z zakupem jakiejś normalnej firmy( nie chińszczyzny lub drogiej Yuasy). Od czerwca 2010 roku firma EXIDE wprowadziła do swojej oferty akumulator pasujący do viadra.
Symbol akumulatora zawarty jest w temacie. wymiary 150/87/161, 12V, 18AH, 270 A prąd rozruchu. W dniu dzisiejszym dostałem info że właśnie dotarły do centrali w Poznaniu. Można je zakupić w sklepie firmowym na ul. Gdyńskiej 31 cena to 270 zł brutto.
Mi dali 15% rabatu, czyli cena 230 zł
Pozdrawiam
Mr. Lisek