Zakup Viaderka
- kristof
- Rekrut
- Marka motocykla: Honda Varadero 1000
Zakup Viaderka
Witam mam pytanie na co zwrocic uwagę przy zakupie moto SD01 99'? pozdrawiam
Re: Zakup Viaderka
:?
Ostatnio zmieniony śr mar 06, 2013 11:39 pm przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
nieaktualne
- kristof
- Rekrut
No tak tak tylko ze link ktory mi podałeś to jest o 125 :twisted:
ale dzięki za twoją z trudem napisaną odpowiedz :?
po cholere jest to forum??? zeby kazdemu nowicjuszowi dowalic? czy pomoc doradzic i z przyjemnością napisac konkretną odpowiedz czy swoje spostrzezenia. na kazdym forum motocyklowym jest tak samo jak ktoś o coś zapyta to zaraz ze złością odpis "wystarczy poszukac" ciekaw jestem czy tez od razu wiedziałeś gdzie co szukac itd. ??? pomijając fakt ze na forum jest masa postów! Pozdrawiam
po cholere jest to forum??? zeby kazdemu nowicjuszowi dowalic? czy pomoc doradzic i z przyjemnością napisac konkretną odpowiedz czy swoje spostrzezenia. na kazdym forum motocyklowym jest tak samo jak ktoś o coś zapyta to zaraz ze złością odpis "wystarczy poszukac" ciekaw jestem czy tez od razu wiedziałeś gdzie co szukac itd. ??? pomijając fakt ze na forum jest masa postów! Pozdrawiam
Tak sobie myślę że zaczynanie znajomości od "awantury o Basię"-to nie najlepszy sposób na autoprezentację..kristof pisze:No tak tak tylko ze link ktory mi podałeś to jest o 125 :twisted:

Nie wiem czy przegapiłeś to co w przeciwieństwie do poprzedników stworzył Przemek- krótką listę typowych usterek Hondy,więc link do modelu 125 mógł być pomyłką.
Pozdrawiam i cierpliwości życzę!!! 8)
-
- Zapalony motocyklista
Poza tym jest jeszcze taka ikonka na górze o nazwie "szukaj".Kuba-car pisze:Tak sobie myślę że zaczynanie znajomości od "awantury o Basię"-to nie najlepszy sposób na autoprezentację..kristof pisze:No tak tak tylko ze link ktory mi podałeś to jest o 125 :twisted:
po cholere jest to forum??? zeby kazdemu nowicjuszowi dowalic? czy pomoc doradzic i z przyjemnością napisac konkretną odpowiedz czy swoje spostrzezenia. na kazdym forum motocyklowym jest tak samo jak ktoś o coś zapyta to zaraz ze złością odpis "wystarczy poszukac" ciekaw jestem czy tez od razu wiedziałeś gdzie co szukac itd. ??? pomijając fakt ze na forum jest masa postów! Pozdrawiam![]()
Nie wiem czy przegapiłeś to co w przeciwieństwie do poprzedników stworzył Przemek- krótką listę typowych usterek Hondy,więc link do modelu 125 mógł być pomyłką.
Wpisujesz hasło np: usterki w sd01 i już . Nikt nie każe Ci wertować całego forum :roll:

KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
- kristof
- Rekrut
smutek pisze:Poza tym jest jeszcze taka ikonka na górze o nazwie "szukaj".Kuba-car pisze:Tak sobie myślę że zaczynanie znajomości od "awantury o Basię"-to nie najlepszy sposób na autoprezentację..kristof pisze:No tak tak tylko ze link ktory mi podałeś to jest o 125 :twisted:
po cholere jest to forum??? zeby kazdemu nowicjuszowi dowalic? czy pomoc doradzic i z przyjemnością napisac konkretną odpowiedz czy swoje spostrzezenia. na kazdym forum motocyklowym jest tak samo jak ktoś o coś zapyta to zaraz ze złością odpis "wystarczy poszukac" ciekaw jestem czy tez od razu wiedziałeś gdzie co szukac itd. ??? pomijając fakt ze na forum jest masa postów! Pozdrawiam![]()
Wpisujesz hasło np: usterki w sd01 i już . Nikt nie każe Ci wertować całego forum :roll:![]()
Wpisz sobie w szukaj "usterki w sd01" i zobacz ile jest wyników i i tak trzeba szukac .. nie prościej odpisac konkretnie?
-
- Zapalony motocyklista
NO KOMENT ... Jak mawia babcia Gizmakristof pisze:smutek pisze:Poza tym jest jeszcze taka ikonka na górze o nazwie "szukaj".Kuba-car pisze:Tak sobie myślę że zaczynanie znajomości od "awantury o Basię"-to nie najlepszy sposób na autoprezentację..kristof pisze:No tak tak tylko ze link ktory mi podałeś to jest o 125 :twisted:
Wpisujesz hasło np: usterki w sd01 i już . Nikt nie każe Ci wertować całego forum :roll:![]()
Wpisz sobie w szukaj "usterki w sd01" i zobacz ile jest wyników i i tak trzeba szukac .. nie prościej odpisac konkretnie?
KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS