Nie mam natomiast pomysły, jak zamontować navi 4:3 na tym pałąku :-?
Obecnie navi zamontowana jest na kierownicy co utrudnia jazdę gdyż trzeba spoglądać nisko na wyświetlacz

Nie wykorzystam tego wodoszczelnego mocowania na pałąku, z powodu długiego ramienia oraz dlatego, że mocowanie pasuje do grubości kierownicy a ten pałąk jest cienki :roll:
Można nakręcić pod uchwyt izolację ale to już rzeźba zacznie wychodzić
Druga niedogodność to to, że moja navi jest zwykła, samochodowa (GoClever, który słynie z fatalnego wyświetlacza, na którym w słońcu nic nie widać) i gdy jest zamontowana na kierownicy oraz gdy słońce świeci na nią z góry to na wyświetlaczu NIC nie widać.
Zamocowałem navi na przyssawkę do szyby, w słońcu jest OK, jeździ się fajnie, ma się obraz prawie na wysokości oczu, no po prostu bajer 8-)
Tylko, że jadąc powyżej 80 km/h odnoszę wrażenie, że przyssawka zaraz puści albo navi wypadnie z mocowania

Do sedna....
Czy ktos z Was posiada taki pałąk nad zegarami? Jeśli tak to proszę o podesłanie fotek jak to wygląda, szczególnie sposób w jaki navi jest mocowana do pałąku. Myślałem o zamocowaniu jakoś blaszki, na którą nakleję jedną część rzepa a drugą nakleiłbym na navi ale też nei ma pewności czy rzep od navki się nie odklei.... :roll:
Drugie pytanie, czy podczas jazdy w deszczu z tak zamontowaną navi ubieracie mądre pudełko w jakiegoś kondoma czy nie ma takiej potrzeby?