Niedzielne polatanki
- tomkos100
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: varadero 1000
- Rocznik: 2010
http://www.bojnicecastle.sk/galeria-de.html
To tam gdzie chciałem lecieć w niedzielę , jak nie w tą to następną ......
To zaledwie 215 km z katowic , więc po ostatniej przejażdzce Jaro , co to do nas
pozdro
To tam gdzie chciałem lecieć w niedzielę , jak nie w tą to następną ......
To zaledwie 215 km z katowic , więc po ostatniej przejażdzce Jaro , co to do nas
pozdro
-
- Uczy się jeździć
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2004
- jaromc
- Motocyklista jak się patrzy !!!
Przyjechałem tam z tym samym nastawieniem, oblukać Hondę ale Sikora nie wystawił… :twisted: wkurwi…em się i już mam się zabierać… a tu Tger 1200 :shock: zakochałem siętomkos100 pisze:nowy triumph 1200 , odbierze bmw trochę klienteli , natomiast dupa hondy nie było ........
pozdro

Przewracając drugiego nie sprawisz że będziesz wyższy
- Midmere
- Uczy się jeździć
- Imię: Marcin
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2002
Mnie się udało przetrwać śnieżycę, zjechałem na 30 min na coś dobrego. Później już było dobrze, tylko kierowcy samochodów od czasu do czasu pukali się w czoło widząc faceta na motoDawidosss pisze:Ja już byłem z rana w Ochabach, chciałem jechać dalej ale musiałem się z traski zawrócić. Niestety przegrałem nierówną walkę z pogodą....

Honda Varadero XL 1000
- jaromc
- Motocyklista jak się patrzy !!!
oooo to was tu więcej jestMidmere pisze:Mnie się udało przetrwać śnieżycę, zjechałem na 30 min na coś dobrego. Później już było dobrze, tylko kierowcy samochodów od czasu do czasu pukali się w czoło widząc faceta na motoDawidosss pisze:Ja już byłem z rana w Ochabach, chciałem jechać dalej ale musiałem się z traski zawrócić. Niestety przegrałem nierówną walkę z pogodą....

Przewracając drugiego nie sprawisz że będziesz wyższy