Silnik
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Kontakt:
dodasz kitu i będzie do kitu 8)
Wykonuje balustrady nierdzewne i wszystko co związane z tą stalą i spawaniem, w razie potrzeby pomogę www.nierdzewnie.pl
-
- Zapalony motocyklista
A to ciekawe. Rozwiń proszę myślmsparki pisze:Na początek polataj 125 i później przesiądź się na mocniejszy motocykl. Varadero 1000 nie wybacza błędów niedoświadczonych motocyklistów
KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
- jedras
- Imię: Jędrzej
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL 1000V Varadero
- Rocznik: 1999
Jestem zdania, że pomiędzy bzykami, a Varadero 1000 powinno być coś "pomiędzy". W ciężkim i relatywnie szybkim motocyklu margines błędu jest zdecydowanie mniejszy niż na powiedzmy lekkiej maszynie klasy 500. U mnie był to transalp 600 i nie żałuje. O ile moc Varadero 1000 jest do opanowania jeżeli ktoś ma olej w głowie, o tyle w opanowaniu gabarytów potrzeba już trochę umiejętności. Z tego właśnie powodu polecam pośmigać kilka sezonów na czymś ze średniej półki zanim się wsiądzie na 1000james pisze:Nie ma takiego motocykla, który wybacza błędy![]()
Ja przesiadłem się 2 lata temu ze skutera 50ccm na Varadero 1000 i problemu nie było

-
- Zapalony motocyklista
Nie ma . Możesz ewentualnie podtlenek sobie zapodać :twisted: .gawri456 pisze:Dalej nie usłyszałem konkretnej odpowiedzi...
A poza tym nie przeszkadzaj jak starsi rozmawiają

KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
- kjuik
- Udaje motocyklistę
Zawsze byles moim idolem ale teraz to juz ci oltarzyk zrobie i modlitwy o wstawiennictwo slac zacznesmutek pisze: A poza tym nie przeszkadzaj jak starsi rozmawiają![]()

* * *
Od urodzenia skazany na sukces,
a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie.
* * *
a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
* * *
-
- Marka motocykla: Honda Varadero 1000
- Rocznik: 2004
Popieram kolege "jedras" polataj troche mniejszym sprzetem , 125 cc wydaje mi sie bedzie dobrym wyborem. Po jakims czasie mozesz dosiasc cos okolo 500cc , a dopiero potem 1000cc. Nie zwracaj uwagi na docinki ze strony bardziej " doswiadczonych" .Kazda pojemnosc motocykla ma swoia moc i swoja wage, a nad obiema trzeba zapanowac. Zycze powodzenia .
- kjuik
- Udaje motocyklistę
Miech kowalskijaromc pisze:turbina na bazie suszarki do włosów... taniej i nie katuje tak silnikasmutek pisze:Nie ma . Możesz ewentualnie podtlenek sobie zapodać :twisted: .gawri456 pisze:Dalej nie usłyszałem konkretnej odpowiedzi...
![]()

* * *
* * *
* * *
- jaromc
- Motocyklista jak się patrzy !!!
Co ty chcesz chopa zabić… potroisz mockjuik pisze:Miech kowalskijaromc pisze:turbina na bazie suszarki do włosów... taniej i nie katuje tak silnikasmutek pisze:Nie ma . Możesz ewentualnie podtlenek sobie zapodać :twisted: .gawri456 pisze:Dalej nie usłyszałem konkretnej odpowiedzi...
![]()
Przewracając drugiego nie sprawisz że będziesz wyższy