naklejki
- james
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Marek
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2000
Szkoda, że kolega założył drugi temat - po co śmiecić na forum?...
Koszt dwóch naklejek to kwota zaskakująco wysoka, bo 90zł, tym bardziej, że można odebrać na motobazarze, obejrzeć a jak się nie podoba to oddać. Kupiłem u nich w sumie 3 zestawy (jeden dla znajomego, a dwa dla mnie, z czego jeden załatwiłem w terenie) i wszystkie niewiele odbiegają od oryginału. Pan Honda oferuje sztukę po 250 złociszy
Koszt dwóch naklejek to kwota zaskakująco wysoka, bo 90zł, tym bardziej, że można odebrać na motobazarze, obejrzeć a jak się nie podoba to oddać. Kupiłem u nich w sumie 3 zestawy (jeden dla znajomego, a dwa dla mnie, z czego jeden załatwiłem w terenie) i wszystkie niewiele odbiegają od oryginału. Pan Honda oferuje sztukę po 250 złociszy

-
- Zapalony motocyklista
Widzę, że kolega Zdunek ma problem z rozrzutnością jeśli chodzi o zakładanie nowych tematów. Mniemam, że wynika to zniewiedzy o obsłudze forum.
Żeby więc nie utrudniać proponuję na początek w miejscu gdzie na monitorze wyświetla się ikona "nowy temat" przykleić jakąś biedronkę albo innego kaczora Donalda i starać się nie myśleć co jest pod spodem
Żeby więc nie utrudniać proponuję na początek w miejscu gdzie na monitorze wyświetla się ikona "nowy temat" przykleić jakąś biedronkę albo innego kaczora Donalda i starać się nie myśleć co jest pod spodem
KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
- jaromc
- Motocyklista jak się patrzy !!!
Kur...wa ty potrafisz człowiekowi humor poprawićsmutek pisze:Żeby więc nie utrudniać proponuję na początek w miejscu gdzie na monitorze wyświetla się ikona "nowy temat" przykleić jakąś biedronkę albo innego kaczora Donalda i starać się nie myśleć co jest pod spodem

Przewracając drugiego nie sprawisz że będziesz wyższy
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Kontakt:
jak chcesz to za 60zł plus wysyłka wg cen poczty,
podaj tylko jaki kolor moto i rocznik, termin ok 2tygodnie bo wyjeżdżam
podaj tylko jaki kolor moto i rocznik, termin ok 2tygodnie bo wyjeżdżam
Wykonuje balustrady nierdzewne i wszystko co związane z tą stalą i spawaniem, w razie potrzeby pomogę www.nierdzewnie.pl