Czy Varadero posiada takie coś

W BMW R... był ukryty wewnątrz zbiornika paliwa przy pompie, a tu za c..olerę nie mogę znaleźć ...
Proszę o wykład

... czyli można wcisnąć coś zastępczego, na tej fotce to wygląda to tak, jak by był zakończony szybko-złączkamiDawidosss pisze:Na allegro znajdziesz bez problemu. Honda ma zazwyczaj 10mm. ale jeszcze wcześniej sobie zmierz średnicę przewodów.
... no co Ty mówisz Kolego, nie spotkałem cywilizowanego pojazdu na wtrysku bez filtra paliwa, a co do księgowych to BMW plasuję się w ścisłej czołówce i pomimo zbiorników wykonanych z odzysku tworzywa po butelkach PET ... wstawili i to w wyszukanej formieKuba-car pisze:To se na drogę weż termosik-bo piździ,a raczej dłuższy czas spędzisz na poszukiwaniu nieistniejącego![]()
W większości nowszych aut też już się nie stosuje fuel filtr.a-plastikowe baki,normy paliwowe ect...
Więc księgowi znaleźli oszczędzacze..
Kuba-carKuba-car pisze:Pierwszym autkiem w którym nie znalazłem w/w filtra to była nasza Alfa-Romeo 156,do 250tysi nic się z zasilaniem nie działo,a ostatnim który obsługiwałem to Saab 93 z 2.0l turbo z 2007r.
To tylko tak na szybko co pamiętam-ale ta lista jest spora..wystarczy sitko w baku :?