Na początek maszynka która powinna być znana na forum (ma naklejkę)
zanim obejrzę - ma niedaleko, chętni poznałbym historie forumowe

http://allegro.pl/honda-xl1000v-varader ... 51104.html
Jeździłeś tym Versysyem...? Na mnie silnik zrobił w 650 słabe wrażenie, w porównaniu z dl650 był odczuwalnie słabiutki, do tego ten dźwięk... Z Twoim KLE wiele wspólnego on nie ma... Za to Versys 1000 mnie urzekł właśnie silnikiem z Z1000, jego elastycznością i mocą.Bandit pisze: Rozważam - rozważałem taką możliwość, chodź muszę przyznać iż po głębszej analizie skłaniam się jednak ku nie co mniejszemu i nowszemu Versysowi 650- znasz mnie nie ma to jak Kawasaki
Mam mały budżet a z tego co się orientuje Twoja maszyna poza moim zasięgiemMaG pisze: Jeździłeś tym Versysyem...? Na mnie silnik zrobił w 650 słabe wrażenie, w porównaniu z dl650 był odczuwalnie słabiutki, do tego ten dźwięk... Z Twoim KLE wiele wspólnego on nie ma... Za to Versys 1000 mnie urzekł właśnie silnikiem z Z1000, jego elastycznością i mocą.
Jakbyś bardzo chciał Wiadro to zawsze możesz do mnie zadzwonić:), w tym sezonie żadna dalsza wyprawa się niestety u mnie nie zapowiada (job), więc chętnie bym zmienił/ zamienił lotniskowca na coś do miasta lub pod miasto w krzoki:) tylko zniechęca mnie zabawa z wystawianiem, oglądaniem, potem szukaniem czegoś dla siebie... Jakby co numer znasz...