Kanapa w viaderku
-
- Zapalony motocyklista
na razie mogę podzielić się wrażeniami wizualnymi i wrażeniami po macaniu jej
to co zamówiłem przyszło. dokładnie taki sam model jak na zdjęciu. jest czarna z delikatymi wykończeniami szarymi.. m.in szwy są szare.
wersja to:

tak jak na zdjęciu mam takie mini oparcie dla siebie ale jest to też element hamujący dla pasażera. Oryginalnie w viadrze jest taka wypustka hamująca na środku. to nic nie dawało. Użyty wałek powoduje ze pasażer też może przytrzymać się siedzenia po bokach żeby nie przesuwać się do przodu...
użyte są dwa rodzaje derm... jedna perforowana (wygląda na taką z dziurkami), druga jest głatka jak skóra.
Materiał wykończeniowy jest mniej śliski niż w oryginale co uważam za +
jak tylko usiąde na nią to bede dawał znać

to co zamówiłem przyszło. dokładnie taki sam model jak na zdjęciu. jest czarna z delikatymi wykończeniami szarymi.. m.in szwy są szare.
wersja to:

tak jak na zdjęciu mam takie mini oparcie dla siebie ale jest to też element hamujący dla pasażera. Oryginalnie w viadrze jest taka wypustka hamująca na środku. to nic nie dawało. Użyty wałek powoduje ze pasażer też może przytrzymać się siedzenia po bokach żeby nie przesuwać się do przodu...
użyte są dwa rodzaje derm... jedna perforowana (wygląda na taką z dziurkami), druga jest głatka jak skóra.
Materiał wykończeniowy jest mniej śliski niż w oryginale co uważam za +
jak tylko usiąde na nią to bede dawał znać
ja mam drugą już ich (mariomoto) kanape w africe. Pierwsza mi zgniła
druga mi sie zapadła, ale ja dużo jeżdże. do varadery już chyba sie nie skusze jak nie spróbuje, i sie okaże że fucktycznie wygodniejsza czy coś
pytanie do wyjadaczy:
ile km można zrobić na viadrze na oryginalnym siedzeniu, zanim dupa zacznie boleć. (o ile) ??

pytanie do wyjadaczy:
ile km można zrobić na viadrze na oryginalnym siedzeniu, zanim dupa zacznie boleć. (o ile) ??
w afykańskim siedzeniu mariomoto dupa boli po 400km. na oryginalnym po 200km :roll:Grzesiek pisze:W tamtym roku zaliczyłem trzy dni w Montenegro po około 12 godzin " w siodle " bez problemu
i powrót z Chorwacji ( z Trogiru ) do Krakowa jednym strzałem - ponad 1100 km ( 15 godzin ) ale wtedy d..pa bolała![]()
![]()