Szyba akcesoryjna
- Nuno
- Sympatyk Weteran
- Imię: Krzysiek
- Marka motocykla: Yamaha
- Model: XTZ 1200 Super Tener
- Rocznik: 2010
Re: Szyba akcesoryjna
Jeśli szyba do Wiadra to tylko MRA 

Romet Ogar>Boatwing coś tam>Honda Transalp 600>Deauville 650>Yamaha FJR 1300>Honda XL1000V VARADERO>Yamaha XT 1200Z Super Tenere
- Mirek79Pila
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2008
Szyba MRA dotarła – Mario dziękuje za sugestie sposobu montażu.
To jest to czego szukałem. Naprawdę polecam.
Żaden deflektor doczepiany do szyby nie spełnia tak swojego zadania a testowałem ich kilka.
90/100 km/h komfort zupełny
120 km/h lekkie wibracje – Pikuś
140 km/h podnosi się troszkę hałas, ale wibracje kasku wywołane turbulencjami są do zaakceptowania.
Bez problemu można przez na autostradzie utrzymywać taką prędkość bez obaw o ból głowy.
Najważniejsze jest to że turbulencje nie powodują, że cały kask lata na boki i patrzy się ponad szybą.
Pełna kontrola nad moto.
REWELACJA
Pozdrawiam MIREK

To jest to czego szukałem. Naprawdę polecam.
Żaden deflektor doczepiany do szyby nie spełnia tak swojego zadania a testowałem ich kilka.
90/100 km/h komfort zupełny
120 km/h lekkie wibracje – Pikuś

140 km/h podnosi się troszkę hałas, ale wibracje kasku wywołane turbulencjami są do zaakceptowania.
Bez problemu można przez na autostradzie utrzymywać taką prędkość bez obaw o ból głowy.
Najważniejsze jest to że turbulencje nie powodują, że cały kask lata na boki i patrzy się ponad szybą.

REWELACJA

Pozdrawiam MIREK
- Cobra241
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Model: Varadero XL1000V3
- Rocznik: 2003
Witam serdecznie wszystkich, Mirku dzisiaj kupiłem wiaderko chcę w nim zmienić szybę właśnie na tą MRA Variotouring możesz zdradzić te sugestie montażu od Mario będę bardzo wdzięczny 
Pozdrawiam
Wojtek

Pozdrawiam
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtas
Wojtas
-
- Rekrut
- Model: Varadero XL 1000
- Rocznik: 2002
ja kupilem lostera 64 cm wsadzilem hm.zrobilem 500km. i sam niewiem Panowie co sadzic chyba powinienem kupic givi troche drzy ale kurde ubranie czyste jechalem 160 i tak kierownica zaczela sie trzasc na boki tak mzsle ze wibracje szyby maja na to jakies znaczenie prosze ktos madrzejszy niech sie wypowie loster chyba jest za cienki ma4mm napiszcie co sadzicie i o swoich doswiadczeniach ma varadeo 2002