SAMI wita serdelecznie Motórzystów:)
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL1000V Varadero
- Rocznik: 1999
SAMI wita serdelecznie Motórzystów:)
Witam serdelecznie wszystkich:)
Mam na imię Samuel, ale większość ludzi zna mnie jako Sami. Jestem z Katowic.
Jestem Motórzystą od 2010 r. Od momentu dostania prawka w dłoń, legalnie śmigałem na Hondzi CB 500 (tzw. Cebuli;) z 1995 r. W tym roku przesiadłem się na Viadro z 1999 r. w oryginalnym złotym malowaniu:) Póki co z dalszych tras w tym sezonie zaliczyłem polskie morze tym Koniem (w 2 osoby, na prawie 2 tygodnie i zapakowani tylko w kufry, ale na szczęście zarówno boczne, jak i centralny;), a już doceniam wygodę podróżowania Krążownikiem:) Jest to zupełnie inna Poezja podróżowania Viadrem:)
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że powoli zbliża się Szmata Zima, ale póki białego dziadostwa nie będzie, ja nie zamierzam odpuścić i latać:)
Ogólnie strasznie cierpię na brak wolnego czasu, ale będę się starał zaglądać tu i pisać i czytać i być na bierząco.
Bardzo cenie bezpieczeństwo i zwracam baczną uwagę na to (i na Gwiazdy Upadłe, które latają na tysiącach w krótkim rękawku i japonkach - żenada), prawdopodobnie z powodu mojej pracy, która również jest dla mnie potężną dawką Adrenaliny i swoistą pasją - jestem Ratownikiem Medycznym i pracuje w Katowickim Pogotowiu Ratunkowym. Niestety czasem zbieram również Naszych Braci:( Oby było ich jak najmniej...
Narazie tyle - zanurzam się w lekturę, by wzbogacić swoją wiedzę;)
Pozdrawiam wszystkich:)
LwG:)
Sami:)
Mam na imię Samuel, ale większość ludzi zna mnie jako Sami. Jestem z Katowic.
Jestem Motórzystą od 2010 r. Od momentu dostania prawka w dłoń, legalnie śmigałem na Hondzi CB 500 (tzw. Cebuli;) z 1995 r. W tym roku przesiadłem się na Viadro z 1999 r. w oryginalnym złotym malowaniu:) Póki co z dalszych tras w tym sezonie zaliczyłem polskie morze tym Koniem (w 2 osoby, na prawie 2 tygodnie i zapakowani tylko w kufry, ale na szczęście zarówno boczne, jak i centralny;), a już doceniam wygodę podróżowania Krążownikiem:) Jest to zupełnie inna Poezja podróżowania Viadrem:)
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że powoli zbliża się Szmata Zima, ale póki białego dziadostwa nie będzie, ja nie zamierzam odpuścić i latać:)
Ogólnie strasznie cierpię na brak wolnego czasu, ale będę się starał zaglądać tu i pisać i czytać i być na bierząco.
Bardzo cenie bezpieczeństwo i zwracam baczną uwagę na to (i na Gwiazdy Upadłe, które latają na tysiącach w krótkim rękawku i japonkach - żenada), prawdopodobnie z powodu mojej pracy, która również jest dla mnie potężną dawką Adrenaliny i swoistą pasją - jestem Ratownikiem Medycznym i pracuje w Katowickim Pogotowiu Ratunkowym. Niestety czasem zbieram również Naszych Braci:( Oby było ich jak najmniej...
Narazie tyle - zanurzam się w lekturę, by wzbogacić swoją wiedzę;)
Pozdrawiam wszystkich:)
LwG:)
Sami:)
- jedras
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Imię: Jędrzej
- Model: XL 1000V Varadero
Re: SAMI wita serdelecznie Motórzystów:)
Witamy i pozdrawiamy.
Gratulacje zakupu Viaderka w jedynym słusznym kolorze
i obyś nie miał za dużo pracy!
Gratulacje zakupu Viaderka w jedynym słusznym kolorze

Honda XL1000V Varadero
Honda XL600V Transalp
Italjet Formula 125
Suzuki GT80L
Romet Ogar 200
Romet Pony M2
Honda XL600V Transalp
Italjet Formula 125
Suzuki GT80L
Romet Ogar 200
Romet Pony M2
-
- Sympatyk
- Imię: Artur
- Marka motocykla: BMW
- Model: R 1200 GSA
- Rocznik: 2010
Witaj Kolego 

-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: Honda KTM
- Model: Varan1000XL 990 adv
- Rocznik: 2003
Strzałeczka i obyś się chłopie zawsze nudził w robocie 

- Akar
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Imię: Marek
- Model: Varadero 1000 XL
Kolejne Viaderko na Śląsku!
witaj