http://allegro.pl/gmol-gmole-honda-xl10 ... 99845.html
Są to gmole do SD01 (raczej) tylko nei wiem czy są kompletne ?
Cena moim zdaniem bardzo atrakcyjna chyba, że jest to cena za 1 gmol na 1 stronę

Ja je kupiłem, są to bardzo ubogie gmole, tylko jedna rurka pozioma. Spełnia tylko zadanie ochronne przy wywrotce parkingowej wykonanie zwykła rurka malowana proszkowo na grafit. Jeszcze nie założyłem ale może w tym tygodniu się zmobilizuję to dam zdjęcia, chociaż ja im dorobię jeszcze rurkę do góry.piotr1981 pisze:Witam,chciałem poruszyć wątek tego ogłoszenia. Czy już ktoś zakupił te gmole ,lub widział zamontowane na motocyklu? Ciekawy jestem czy są dobrze wykonane i czy mogą spełnić swoją funkcje??
nie wiem czy dobrze widzę na ostatniej fotce ale będzie kiepski dostęp do świecyKoSS pisze:Założyłem te gmole dopiero dzisiaj a to efekt.
Są bardzo skromne i zadanie jest ich tylko ochrona plastiku bez szaleństw, no ale czego można chcieć za 150zł.
I rozpórka pomiędzy gmolami.
Moto uwalone bo sezon się jeszcze nie skończył
Nie wiem czy dobrze widzę, ale ten płaskownik wydaje się być zamocowany tylko na dwie śrubki. Ewentualny demontaż nie powinien stanowić problemu.Yanek pisze:nie wiem czy dobrze widzę na ostatniej fotce ale będzie kiepski dostęp do świecyKoSS pisze:Założyłem te gmole dopiero dzisiaj a to efekt.
Są bardzo skromne i zadanie jest ich tylko ochrona plastiku bez szaleństw, no ale czego można chcieć za 150zł.
I rozpórka pomiędzy gmolami.
Moto uwalone bo sezon się jeszcze nie skończył