Metzeler tourance next
- bankier
- Rekrut
- Marka motocykla: Varadero
- Model: 1000
- Rocznik: 2008
Re: Metzeler tourance next
A jak nie to zapomnisz o tych naszych uwagach i będziesz latał 

- kaczor
- Rekrut
- Imię: Darek
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2002
Myślę ,że tak właśnie się stanie bo ze zwrotem nie ma szans. Muszę ja szybko zjechać i kupić nowa
Ja o oponach Mitas słyszałem dobre opinie, o takich przypadkach opisanych wyżej (pęknięcia, rozwarstwienia) to słyszałem ale były to opony Shinko. Nic to, było minęło. Jest na pewno lepsza niż tą co mam
bo jej w ogóle nie ma
Dzięki za opinie.

Ja o oponach Mitas słyszałem dobre opinie, o takich przypadkach opisanych wyżej (pęknięcia, rozwarstwienia) to słyszałem ale były to opony Shinko. Nic to, było minęło. Jest na pewno lepsza niż tą co mam

Dzięki za opinie.
-
- Udaje motocyklistę
- Model: XL1000 ABS
- Rocznik: 2005
Dzis pierwszy wyjazd na anekee III, kurcze jak na 212km za soba to jestem pełen uznania, jak dla mnie narazie 6 w skali do 10, musze jeszcze poczekac na dwa elementy czyli deszcz i zuzycie, reszta ok.
Przyjemność jazdy Varadero jest równie wielka jak seks, tak więc ideałem było by uprawiać seks jadąc na varadero.
-
- Sympatyk
- Imię: Andrzej
- Model: XL1000V
- Rocznik: 2007
Odświeże trochę temat. Z własnego doświadczenia wiem, że mitas e 07 pękły choć bardzo dobrze sprawdzały się na asfalcie. Na winklach bieżnik prawie zamykalem Miałem również e 08 które do zjechania bieżnika były całe i również dobrze trzymały na drodze. Mowa o asfalcie suchym bo na mokrym trochę gorzej.. Oba komplety założone były w DR 800 ..
Ktoś gdzieś kiedyś napisał "cztery koła poruszają ciało a dwa duszę"