WITAM WSZYSTKICH TYCH KTÓRYCH ZNAM I TYCH KTÓRYCH DOPIERO POZNAM

PO DŁUGIEJ PRZERWIE ZNÓW JESTEM W POSIADANIU WIADERKA

LICZE NA SPORO JAZDY W TYM SEZONIE W WASZYM TOWARZYSTWIE

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

MEMO
varaderecydywamemo pisze: PO DŁUGIEJ PRZERWIE ZNÓW JESTEM W POSIADANIU WIADERKA![]()
czy u Was ta Kolumna to też takie miejsce lansersko-szpanersko-wioskowe jak u nas plac szpanerski- czyli zakończenie Skweru Kościuszki?Pretor pisze:Jaka kolumna Zygmunta. Tam jakoś wioską jedzie. Spotkajmy się na tej wodzie może w Road 66 na Prymasa.![]()
Dokładnie tak Cami. Pod kolumną spotykają się ludzie którzy chcą się lansować... a my nie należymy do takichCami pisze:czy u Was ta Kolumna to też takie miejsce lansersko-szpanersko-wioskowe jak u nas plac szpanerski- czyli zakończenie Skweru Kościuszki?Pretor pisze:Jaka kolumna Zygmunta. Tam jakoś wioską jedzie. Spotkajmy się na tej wodzie może w Road 66 na Prymasa.![]()
sorry, ale jak patrze na kolesi na motorach, którzy palą gumę, pędzą po 160 na kocich łbach i wpadają na ludzi to nie jest to fajne.... :twisted: co niektórzy moi znajomi wpadają tam na fajeczkę a panie pokazują na co stać ich Harleyekobietki lubią się chwalić takimi rzeczami
![]()
ostatnio dowiedziałam się, iż na dawnym lotnisku na Zaspie - na jego pasach co środę odbywają się wyścigi motorki i autka
ponoć niezła zabawa
rozumiem, że wg Ciebie każdy na ścigaczu jest przystojny? :twisted:Dukii pisze:Dokładnie tak Cami. Pod kolumną spotykają się ludzie którzy chcą się lansować... a my nie należymy do takichCami pisze:czy u Was ta Kolumna to też takie miejsce lansersko-szpanersko-wioskowe jak u nas plac szpanerski- czyli zakończenie Skweru Kościuszki?Pretor pisze:Jaka kolumna Zygmunta. Tam jakoś wioską jedzie. Spotkajmy się na tej wodzie może w Road 66 na Prymasa.![]()
sorry, ale jak patrze na kolesi na motorach, którzy palą gumę, pędzą po 160 na kocich łbach i wpadają na ludzi to nie jest to fajne.... :twisted: co niektórzy moi znajomi wpadają tam na fajeczkę a panie pokazują na co stać ich Harleyekobietki lubią się chwalić takimi rzeczami
![]()
ostatnio dowiedziałam się, iż na dawnym lotnisku na Zaspie - na jego pasach co środę odbywają się wyścigi motorki i autka
ponoć niezła zabawai nie jesteśmy tak przystojni jak Ci na ścigaczach
:P
ale zgadzamy się co do jednego że każde miasto ma swoje miejsce do lansuCami pisze:rozumiem, że wg Ciebie każdy na ścigaczu jest przystojny? :twisted:Dukii pisze:Dokładnie tak Cami. Pod kolumną spotykają się ludzie którzy chcą się lansować... a my nie należymy do takichCami pisze:czy u Was ta Kolumna to też takie miejsce lansersko-szpanersko-wioskowe jak u nas plac szpanerski- czyli zakończenie Skweru Kościuszki?Pretor pisze:Jaka kolumna Zygmunta. Tam jakoś wioską jedzie. Spotkajmy się na tej wodzie może w Road 66 na Prymasa.![]()
![]()
ponoć niezła zabawai nie jesteśmy tak przystojni jak Ci na ścigaczach
:P
:twisted:
na całe szczęście pojęcie: przystojny jest pojęciem względnym :twisted: a lansowanie jest dobre dla ludzi z kompleksami, o niezbyt bogatym wnętrzu, sadząc po forum i tym co piszecie z pewnością nie należycie do tego typu osób - lanserom mówimy stanowcze nie!!!