Gniazdo zapalniczki
http://www.allegro.pl/item674339187_674339187.html
kupilemn ten zestaw, polecam naprawde warto za niską cene
znajomy kupił dużo drożej i w niczym się nie różni
pozdr
kupilemn ten zestaw, polecam naprawde warto za niską cene
znajomy kupił dużo drożej i w niczym się nie różni
pozdr
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
Re: Gniazdo zapalniczki
Witam,
Panowie proszę o podpowiedź
W komplecie kabli jest taki zaciskowy, który piszę zeby zacisnąć na kablu ACC motocykla-chyba ten co do stacyjki.
Który to kabel jest ? proszę o podpowiedź.
thanks
paweł
W komplecie kabli jest taki zaciskowy, który piszę zeby zacisnąć na kablu ACC motocykla-chyba ten co do stacyjki.
thanks
paweł
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL1000
- Rocznik: 1999
Ja mam podpięty + pod + świateł postojowych / jeśli o to chodzi /xxlpop pisze:Witam,
thanks
paweł
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
dzieki
chodzi o jakiś przewód, na którym jest prąd po przekręceniu stacyjki.
od świateł, chyba nie bardzo, ponieważ jak będziesz chciał prąd na gnieździe to będą sie musiały świecić światła.
moim zdaniem chodzi o prądowy do stacyjki ( i właśnie nie wiem który to )- na stacyjce jest położenie ACC, które daje prąd, ale np światła są wyłączone.
dzięki
czekam dalej
od świateł, chyba nie bardzo, ponieważ jak będziesz chciał prąd na gnieździe to będą sie musiały świecić światła.
moim zdaniem chodzi o prądowy do stacyjki ( i właśnie nie wiem który to )- na stacyjce jest położenie ACC, które daje prąd, ale np światła są wyłączone.
dzięki
czekam dalej
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Marka motocykla: honda
- Model: sd01
zasilanie mikrowlacznika stop-u pod prawa klamka
jest blisko
jest blisko
A w sercu zawsze XL600V
- płock1964
- Sympatyk Weteran
- Marka motocykla: Varadero + Pannonia
- Model: sd1
Potrzebna żaróweczka z dwoma przewodami, szukasz wiązkę od stacyjki, w którymś momencie jest na niej wtyczka ( u mnie po lewej pod plastikiem ). Jeden kabelek od żarówki na masę, drugim szukasz we wtyczce. Jeden z przewodów jest zasilający stacyjkę, będzie na nim stały plus. Po przekręceniu kluczyka szukasz drugiego z plusem. Jak znajdziesz, dla pewności przekręć kluczyk kilka razy. Żarówka powinna zapalać się i gasnąć. Odizolowujesz ( bez przecinania przewodu ) ok 1 cm, do tego lutujesz przewód do gniazdka, izolujesz. Ot i wszystko.xxlpop pisze:dzieki
dzięki
czekam dalej
Jeśli pojedziesz do elektryka, powinien on wyjąć z wtyczki 1 pin, obciąć i założyć na prasce nowy na dwa przewody. Wtykasz i masz bez lutowania.
Pozdrawiam, życzę miłego dnia. Szerokości.