Jakiś czas próbuje znaleźć bagnet oleju w moim wiaderku, niestety nie mogę. Doszedłem do wniosku, że powinien znajdować się w pod czarnym korkiem po prawej stronie. Niestety nie ma go tam, tzn. jest sam tylko korek. Powiedzcie mi czy można gdzieś dokupić resztę czyli sam bagnet? Czy to jest w ogóle rozbieralne czy mam złamany bagnet?
Jeżeli mam złamany to czy mógłby ktoś zmierzyć odległość min i max na bagnecie i tu podać?
Bagnet oleju??? Dziwne.
- james
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Marek
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2000
Re: Bagnet oleju??? Dziwne.
Jesteś przekonany, że nigdzie nie ma "okienka" do kontroli poziomu oleju? Z tego co widzę, to xl125v nie ma bagnetu tylko sam korek (jak w dużym Viadrze).damian pisze:Jakiś czas próbuje znaleźć bagnet oleju w moim wiaderku, niestety nie mogę. Doszedłem do wniosku, że powinien znajdować się w pod czarnym korkiem po prawej stronie. Niestety nie ma go tam, tzn. jest sam tylko korek. Powiedzcie mi czy można gdzieś dokupić resztę czyli sam bagnet? Czy to jest w ogóle rozbieralne czy mam złamany bagnet?
Jeżeli mam złamany to czy mógłby ktoś zmierzyć odległość min i max na bagnecie i tu podać?
- damian
- Model: varadero 125 xl
- Rocznik: 2001
Aż zejdę do garażu i poszukam jeszcze raz ale nie zauważyłem wcześniej.
- damian
- Model: varadero 125 xl
- Rocznik: 2001
Racja jest oczko po prawej stronie. Było pod "błotkiem".