Witam
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2004
Witam
Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imię Krzysiek, mieszkam w Bielsku-Białej (najpiękniejsze miasto w Polsce:-) Prowadzę własną działalność, zajmuję się montażem szlabanów, bram i automatyki.
Swoją przygodę z motocyklami rozpocząłem niecały rok temu. Na motocyklach nigdy wcześniej nie jeździłem. Przez kurs i egzaminy przeszedłem bezproblemowo i kupiłem starą Hondę Transalp.
Mój pierwszy motocykl, który zawsze będę czule wspominał i serdecznie go polecał. Trampek to wspaniały motocykl do jazdy solo ale we dwoje robi się na nim trochę ciasno a ponieważ często jeżdżę ze swoją Ukochaną zapadła decyzja o zmianie motocykla. Od wczoraj jestem posiadaczem pięknej Hondy Varadero rocznik '04. Mam nadzieję, że będzie się dobrze spisywała a dzięki temu forum lepiej ją poznam!
Mam na imię Krzysiek, mieszkam w Bielsku-Białej (najpiękniejsze miasto w Polsce:-) Prowadzę własną działalność, zajmuję się montażem szlabanów, bram i automatyki.
Swoją przygodę z motocyklami rozpocząłem niecały rok temu. Na motocyklach nigdy wcześniej nie jeździłem. Przez kurs i egzaminy przeszedłem bezproblemowo i kupiłem starą Hondę Transalp.
Mój pierwszy motocykl, który zawsze będę czule wspominał i serdecznie go polecał. Trampek to wspaniały motocykl do jazdy solo ale we dwoje robi się na nim trochę ciasno a ponieważ często jeżdżę ze swoją Ukochaną zapadła decyzja o zmianie motocykla. Od wczoraj jestem posiadaczem pięknej Hondy Varadero rocznik '04. Mam nadzieję, że będzie się dobrze spisywała a dzięki temu forum lepiej ją poznam!
- Gregor
- Zapalony motocyklista
- Imię: Grzesiek
- Marka motocykla: Triumph
- Model: Tiger 1200
- Rocznik: 2013
Re: Witam
Witaj 

Romet Kadet >> CZ 350 >> junak M 10 >> junak M 10 z koszem >> dniepr MT16 (kosz) >> kawasaki KZ 550 >> suzski GS 1000 >> honda Varadero >> TEX 1200
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Kontakt:
Witam, jestem Adela. Marka Honda towarzyszy mnie i mojemu mężowi odkąd pamiętam. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
- Sympatyk
- Imię: Artur
- Marka motocykla: BMW
- Model: R 1200 GSA
- Rocznik: 2010
Witajcie, wybór idealny 

-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Pawel
- Model: XL1000V Varadero
- Rocznik: 2005
Witam i pozdrawiam 

- imnariel
- Udaje motocyklistę
- Imię: Maria
- Marka motocykla: BMW
- Model: F650GS
- Rocznik: 2001
Witam sąsiadów ;-)
Przychodzisz do domu, otwierasz piwo, siadasz na fotelu, a wokół cisza...
I wtedy sam wybierasz co to jest: samotność czy wolność.
I wtedy sam wybierasz co to jest: samotność czy wolność.
- mikdarek
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Model: Varadero XL
- Rocznik: 2003
Miło powitać kolegę, wybór perfekcyjny, szerokości na drodze.
Honda Varadero XL 1000 / 2003
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.