Koledzy mam problem z kamerką...
Nie mogę jej wyjąć z obudowy, klapkę otwurzyłem ale kamerka nie chce wyjść tak jakby się zassała...
Niedawno ją kupiłem, po wyjęciu z opakowania wyjełem ją bez problemu, wczoraj kupiłem do niej karte i chciałem się pobawić i pojawił się problem z wyjęciem jej...
Probowałem nawet podważyć śrubokrętem lecz za mało miejsca a i też niechce obudowy uszkodzić, czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem???
problem z go-pro hero1
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Kontakt:
problem z go-pro hero1
Wykonuje balustrady nierdzewne i wszystko co związane z tą stalą i spawaniem, w razie potrzeby pomogę www.nierdzewnie.pl
- james
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Marek
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2000
Re: problem z go-pro hero1
Nie posiadam kamerki, ale na szybko zbadałem temat i ludzie proponują użyć plastikowego narzędzia lub śrubokręta, aby wyciągnąć kamerkę.
Widziałeś może to?:
Widziałeś może to?:
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Model: XL1000
- Rocznik: 1999
Jeżeli są tam gumowe elementy stabilizujące kamerkę to warto je posmarować smarem silikonowym, zapobiegnie to zakleszczaniu kamerki.kucyk_323 pisze:Koledzy mam problem z kamerką...
Nie mogę jej wyjąć z obudowy, klapkę otwurzyłem ale kamerka nie chce wyjść tak jakby się zassała...
Niedawno ją kupiłem, po wyjęciu z opakowania wyjełem ją bez problemu, wczoraj kupiłem do niej karte i chciałem się pobawić i pojawił się problem z wyjęciem jej...
Probowałem nawet podważyć śrubokrętem lecz za mało miejsca a i też niechce obudowy uszkodzić, czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem???
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Kontakt:
wkur...łem się i oddałem do sklepu nie dla idiotów... obsługa powiedziała że tych kamer się nie wyjmuje... widać bardzo dobrze są przeszkoleni:)
Zastanawiam się obecnie nad zakupem innej kamerki bo jakoś mnie wkurzyło to gopro
Fajnie nawet nagrywa sj4000 i ma wyświetlacz
Zastanawiam się obecnie nad zakupem innej kamerki bo jakoś mnie wkurzyło to gopro
Wykonuje balustrady nierdzewne i wszystko co związane z tą stalą i spawaniem, w razie potrzeby pomogę www.nierdzewnie.pl
-
- Rekrut
- Model: Varadero
- Rocznik: 2001
Hej,kucyk_323 pisze:wkur...łem się i oddałem do sklepu nie dla idiotów... obsługa powiedziała że tych kamer się nie wyjmuje... widać bardzo dobrze są przeszkoleni:)
Nie wiem co jest dla Ciebie najważniejsze przy wyborze kamerki, ale ja mogę polecić AEE Magicam S70.
Cena porównywalna z Gopro Hero3 ale na start dostajesz prawie wszystkie możliwe dodatki.
No i jakość nagrań taka jak w Gopro Hero3, a może i lepsza